Image for colorado democrats

THREAD: colorado democrats

Utas Media LifeLineā„¢ nggunakake algoritma canggih kita kanggo nggawe utas babagan topik apa wae sing dikarepake, nyedhiyakake garis wektu, analisis, lan artikel sing gegandhengan.

Ngobrol

Apa sing diarani jagad iki!

. . .

News Timeline

Panah munggah biru
Demokrat COLORADO PUSH kanggo Kontrol GUN Drastik: Igniting Weker Nationwide

Demokrat COLORADO PUSH kanggo Kontrol GUN Drastik: Igniting Weker Nationwide

- Partai Demokrat Colorado kanthi temen-temen meksa seri tagihan kontrol bedhil, nggambarake kabijakan saka negara liberal kaya California. Tagihan kasebut umume mlebu ing radar media, nyebabake keprihatinan ing antarane ahli Amandemen Kapindho. Ava Flanell, instruktur senjata api sing adhedhasar ing Colorado Springs, ngati-ati manawa usulan-usulan legislatif iki bisa duwe efek sing adoh.

Undhang-undhang sing diusulake kalebu nglarang "senjata serbu," biasane senapan semi-otomatis kayata AR-15. Iki uga kalebu pajak 11% kanggo dodolan bedhil lan amunisi lan nambah bar kanggo kelas latihan pistol sing didhelikake. Kajaba iku, siji tagihan tujuane kanggo mbatesi ngendi sing nduweni senjata api bisa nggawa gaman - papan kaya taman, bank, lan kampus kuliah kalebu.

Tagihan kontroversial iki saiki ditliti dening Majelis Umum negara ing ngendi Demokrat nyekel mayoritas ing loro kamar kasebut. Kanthi Gubernur Jared Polis uga dadi Demokrat, partai kasebut nyekel kabeh telung cabang kekuwatan ing politik Colorado.

Ing taun kepungkur, hukum sing padha ditindakake ing Washington kanthi ora ana pengaruh positif marang tingkat kejahatan, nanging duweni efek sing ngrusak ing toko senjata lokal. Flanell njaluk persatuan kanggo nyegah tagihan kasebut nyebar menyang negara liya.

Tragedi OFF-GRID: Impen Kulawarga Colorado Mateni ing Upaya Survival Wilderness

- Kisah sing nyengsarakke wis kedadeyan ing Colorado amarga upaya kulawarga kanggo urip sing ora ana jaringan rampung ing bilai. Ibune Christine Vance, adhine Rebecca Vance, lan putrane Rebecca sing isih enom ditemokake tanpa nyawa ing papan kemah sing terpencil. Wanita kasebut njaluk panglipur saka pergolakan masyarakat, nanging katrampilan urip ing ara-ara samun ora cukup. Pemeriksaan post-mortem nuduhake yen dheweke dadi korban malnutrisi lan hipotermia.

Sisa-sisa kasebut kesandhung dening wong sing mlaku ing wulan Juli ing tengah-tengah wadhah panganan kosong lan pandhuan kaslametan sing kasebar. Trio kasebut ngalami salju salju sing adhem lan abot tanpa pasokan sing cukup. Para pejabat ngira manawa dheweke wis tiwas nganti suwe nalika ditemokake.

Trevala Jara, adhine tirine wong wadon sing wis tilar donya, kaget karo kabar kasebut. Dheweke ujar manawa para sadulur wiwit ngrencanakake petualangan off-grid ing musim gugur 2021 amarga ora marem karo politik pandemi lan kerusuhan sosial. Sanajan dheweke dudu ahli teori konspirasi, dheweke rumangsa didorong supaya adoh saka masyarakat.

Jara wis maringi rosario sing diberkahi marang wong-wong mau sadurunge ekspedisi sing nandhang lara - rosario banjur ditemokake ing sandhinge awak sing ora duwe nyawa. Amarga rasa sedhih lan getun, Jara mratelakake rasa sedhih amarga keputusane ora nggatekake bebaya marang pengasingan sing mbebayani.

Panah mudhun abang

Video

DEMOKRAT GUN Control Bills Stall: Napa GOP Nolak Push

- Komite Kehakiman House, dipimpin dening Demokrat, wis bubar maju karo papat tagihan kontrol gun. Undhang-undhang sing diusulake kanggo nglarang aktivator pemicu sing dipercepat lan nggawa senjata api sing dicithak 3D miturut peraturan senjata api biasa.

Senadyan iki efforts saka Demokrat, tagihan ora kamungkinan kanggo pass ing Pennsylvania Senat, kang saiki ing kontrol Republican. House tetep ing stalemate ing 101-101 nganti pemilihan khusus njupuk Panggonan ing Februari.

Minangka kacarita dening NRA-ILA, tagihan partisan iki gagal narik kapentingan ing Senat. Nyatane, ora ana sponsor Republik sing bisa ditemokake kanggo salah sawijining undang-undang sing diusulake.