Image for netanyahu health

THREAD: netanyahu health

Utas Media LifeLineâ„¢ nggunakake algoritma canggih kita kanggo nggawe utas babagan topik apa wae sing dikarepake, nyedhiyakake garis wektu, analisis, lan artikel sing gegandhengan.

News Timeline

Panah munggah biru
PERANG KESEHATAN NETANYAHU: Wakil Munggah minangka Perdana Menteri Ngadhepi Bedah Hernia

PERANG KESEHATAN NETANYAHU: Wakil Munggah minangka Perdana Menteri Ngadhepi Bedah Hernia

- Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu dijadwalake bakal ngalami operasi hernia ing dina Minggu iki. Kaputusan kasebut sawise pemeriksaan medis rutin, miturut kantor perdana menteri.

Yen Netanyahu ora ana, Yariv Levin, wakil perdana menteri lan menteri kehakiman, bakal dadi pelaksana tugas perdana menteri. Rincian babagan diagnosis Netanyahu tetep ora dingerteni.

Senadyan tantangan kesehatan, pimpinan 74 taun terus njaga jadwal sing sibuk ing tengah konflik Israel karo Hamas. Daya tahane ngetutake rasa wedi kesehatan taun kepungkur sing mbutuhake implantasi alat pacu jantung.

Bubar, Netanyahu mbatalake perjalanan delegasi menyang Washington. Gerakan iki minangka respon marang pamrentahan Presiden Biden sing gagal veto resolusi PBB sing nuntut gencatan senjata Gaza tanpa njamin pembebasan kabeh sandera sing dicekel Hamas.

Benjamin Netanyahu - Wikipedia

NETANYAHU NANGGU Gencatan Senjata PBB: Sumpah Terusake Perang Gaza Ing Tengah Ketegangan Global

- Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu kanthi terang-terangan ngritik resolusi Dewan Keamanan PBB kanggo gencatan senjata ing Gaza. Miturut Netanyahu, resolusi kasebut, sing ora diveto dening Amerika Serikat, mung kanggo nguatake Hamas.

Konflik antarane Israel lan Hamas saiki wis nem sasi. Loro-lorone pihak kasebut terus-terusan nolak upaya gencatan senjata, nambah ketegangan antarane AS lan Israel babagan tumindak perang. Netanyahu njaga manawa serangan darat sing ditambahi perlu kanggo mbubarake Hamas lan bebas sandera.

Hamas ngupaya gencatan senjata sing langgeng, mundur pasukan Israel saka Gaza, lan kebebasan kanggo tahanan Palestina sadurunge mbebasake para sandera. Usul anyar sing ora nyukupi tuntutan kasebut ditolak dening Hamas. Nanggepi, Netanyahu ndhukung sing penolakan iki nduduhake Hamas' lack saka kapentingan ing rembugan lan underlines cilaka inflicted dening kaputusan Dewan Keamanan.

Israel mratelakake rasa ora puas karo Amerika Serikat ora milih milih resolusi Dewan Keamanan sing njaluk gencatan senjata - menehi tandha minangka pisanan wiwit perang Israel-Hamas diwiwiti. Pemungutan suara kasebut kanthi bulat tanpa keterlibatan AS.

NETANYAHU NANGGO ARAH Global, Nyetel Pemandangan ing Rafah Invasi

NETANYAHU NANGGO ARAH Global, Nyetel Pemandangan ing Rafah Invasi

- Senadyan protes internasional, Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu duwe tekad kanggo nerusake rencana kanggo nyerang Rafah, sawijining kutha ing Jalur Gaza. Kaputusan iki ditindakake nalika ngadhepi protes saka Amerika Serikat lan kekuwatan donya liyane.

Pasukan Pertahanan Israel dijadwalake mimpin operasi iki minangka bagean saka inisiatif militer sing luwih akeh ing wilayah kasebut. Pamindhahan iki bakal diterusake sanajan ana kesepakatan gencatan senjata potensial karo Hamas, kantor Netanyahu dikonfirmasi ing dina Jumuah.

Saliyane rencana invasi kasebut, delegasi Israel nyiapake lelungan menyang Doha. misi? Kanggo rembugan kanggo release hostage. Nanging sadurunge bisa nerusake, dheweke butuh konsensus lengkap saka kabinet keamanan.

Pengumuman kasebut nambah ketegangan nalika wong-wong Palestina nglumpukake shalat Ramadhan ing reruntuhan Masjid Al-Farouq ing Rafah - sawijining situs sing dirusak dening konflik sing isih ana ing antarane Israel lan kelompok militan Hamas.

Cetak Biru BOLD NETANYAHU kanggo Gaza: Dominasi IDF lan Demilitarisasi Total

Cetak Biru BOLD NETANYAHU kanggo Gaza: Dominasi IDF lan Demilitarisasi Total

- Netanyahu bubar ngumumake cithak biru strategis kanggo Gaza. Rencana kasebut mesthekake yen Pasukan Pertahanan Israel (IDF) bakal ngawasi wates-wates Gaza, saéngga njamin operasi tanpa alangan kanggo nyegah terorisme ing wilayah kasebut.

Strategi kasebut uga nyengkuyung kanggo demiliterisasi lengkap Jalur Gaza saka sudut pandang Palestina, mung ninggalake pasukan polisi sipil sing operasional. Zona penyangga kilometer-lebar sing diusulake ing Gaza uga minangka bagean saka rencana kasebut, minangka tameng pertahanan kanggo komunitas tapel wates Israel sing ditargetake dening Hamas Oktober kepungkur.

Nalika cithak biru Netanyahu ora sacara eksplisit ngilangi peran kanggo Otoritas Palestina (PA) utawa ngusulake negara Palestina, perkara kasebut ora bisa ditemtokake. Ambiguitas strategis iki kayane dirancang kanggo ngimbangi panjaluk saka administrasi Biden lan mitra koalisi sisih tengen Netanyahu.

Utusan PBB ujar 'cukup' kanggo perang ing perjalanan menyang perbatasan Gaza Reuters

GAZA OFENSIF: Israel's Grim Milestone lan Netanyahu's Unwavering Stance

- Kampanye militèr ing Gaza, dipimpin déning Israèl, nyebabake 29,000 korban jiwa Palestina wiwit 7 Oktober. Senadyan protes internasional, Perdhana Mentri Israel Benjamin Netanyahu tetep panggah tetep, janji bakal tetep nganti Hamas dikalahake.

Serangan kasebut diwiwiti minangka serangan balik kanggo serangan militan Hamas marang komunitas Israel awal wulan iki. Militer Israel saiki ngrencanakake maju menyang Rafah - sawijining kutha sing wewatesan karo Mesir ing ngendi luwih saka setengah saka 2.3 yuta warga Gaza njaluk papan perlindungan saka konflik kasebut.

Upaya dening Amerika Serikat - sekutu utama Israel - lan negara liya kayata Mesir lan Qatar kanggo rembugan gencatan senjata lan persetujuan release hostage wis kenek roadblock bubar. Hubungane wis luwih tegang karo Netanyahu nyengkuyung Qatar supaya tekanan marang Hamas nalika nyatakake yen dheweke ndhukung finansial organisasi militan kasebut.

Konflik kasebut uga nyebabake ijol-ijolan geni biasa antarane Israel lan klompok Hizbullah Libanon. Dina Senin, pasukan Israel ngluncurake paling ora rong serangan ing cedhak Sidon - kutha utama ing Libanon kidul - minangka mbales bledosan drone cedhak Tiberias ing Israel sisih lor.

Kémah ing endi-endi 'minangka Rafah berjuang kanggo nyekel yuta wong Palestina

KONFLIK GAZA Nggedhekake: Janji 'Kemenangan Total' Netanyahu Ing Sawijining Jumlah Pati

- Serangan militèr ing Gaza, sing dipimpin déning Israel, wis nyebabake luwih saka 29,000 wong Palestina sing tiwas wiwit 7 Oktober, kaya sing dilaporake dening Kamentrian Kesehatan lokal. Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu tetep ora goyah ing tekad kanggo "kamenangan total" nglawan Hamas. Iki sawise serangan marang komunitas Israel awal wulan iki. Rencana saiki lagi digawe kanggo maju menyang Rafah, sawijining kutha ing sisih kidul wewatesan karo Mesir ing ngendi bagean penting saka populasi Gaza wis ngungsi.

Amerika Serikat terus-terusan kerja sama karo Mesir lan Qatar kanggo nggawe gencatan senjata lan ngamanake pembebasan sandera. Nanging, perkembangan anyar wis alon-alon karo Netanyahu ngadhepi kritik saka Qatar sawise menehi saran supaya tekanan marang Hamas lan nyatakake dhukungan finansial kanggo kelompok militan. Konflik sing terus-terusan uga nyebabake ijol-ijolan tembakan reguler antarane Israel lan militan Hizbullah Libanon.

Nanggepi jeblugan drone ing cedhak Tiberias, pasukan Israel nindakake paling ora rong serangan ing cedhak Sidon - kutha utama ing Libanon kidul.

Nalika konflik saya tambah akeh ing Gaza, korban sipil terus mundhak kanthi nguwatirake karo wanita lan bocah-bocah dadi rong pertiga saka total.

KING CHARLES Ngalami Perawatan: Nang Pertempuran Kesehatan Prostat

KING CHARLES Ngalami Perawatan: Nang Pertempuran Kesehatan Prostat

- King Charles, umur 75, mlebu rumah sakit swasta London Clinic ing dina Jumuah kanggo prosedur sing ana gandhengane karo prostat sing luwih gedhe. Istana Buckingham wis ngonfirmasi kabar iki, nanging suwene dheweke bakal tetep ing rumah sakit durung dingerteni.

Fasilitas medis sing padha iki bubar nampani Catherine, Putri Wales lan mantu Charles, kanggo operasi abdomen sing dijadwalake.

Sadurunge perawatan dhewe diwiwiti ing wayah awan, Raja Charles nggawe wektu kanggo ngunjungi Catherine ing rumah sakit. Istana sadurunge ngumumake "prosedur korektif" iki kanggo prostat sing gedhe minggu kepungkur.

King CHARLES III Ngadhepi Prosedur Prostat: Pembaruan Kesehatan Monarch ing Tengah Pemulihan Putri Wales

King CHARLES III Ngadhepi Prosedur Prostat: Pembaruan Kesehatan Monarch ing Tengah Pemulihan Putri Wales

- Istana Buckingham nggawe pratelan ing dina Rebo, ngumumake manawa Raja Charles III bakal nindakake prosedur kanggo prostat sing luwih gedhe. Kondisi iki, sing entheng, biasane ditemokake ing wong sing umure wis tuwa. Lair ing November 1948, Sang Prabu saiki umur 75 taun.

Nganyari kesehatan iki teka bebarengan karo kabar babagan kesejahteraan Putri Wales. Istana Kensington ngandhakake yen dheweke bubar ngrancang operasi weteng lan kemungkinan bakal tetep ing rumah sakit sajrone rong minggu.

Charles dadi raja ing taun 2022 sawise ibune, Ratu Elizabeth II tilar donya. Minangka monarki konstitusional, tugase biasane upacara lan tumindak miturut saran saka Perdana Menteri lan Parlemen. Senadyan nganggep kekuwatan, Charles wis ngati-ati supaya ora nyebabake biaya sing ora perlu kanthi langsung ngganti kabeh simbol sing ana hubungane karo pamrentahane ibune.

Ing warta kraton liyane minggu iki, potret resmi anyar Raja Charles III diumumake. Nampilake dheweke minangka Laksamana Armada, gambar iki bakal dipamerake ing sekolah, kantor pemerintah lan rumah sakit ing saindenging negara.

WHITE HOUSE Njaluk Gencatan Senjata Israel-Hamas: Tegas Netanyahu Nglawan Gencatan Senjata Tanpa Syarat

WHITE HOUSE Njaluk Gencatan Senjata Israel-Hamas: Tegas Netanyahu Nglawan Gencatan Senjata Tanpa Syarat

- Gedung Putih njaluk gencatan senjata sauntara ing konflik Israel-Hamas ing Gaza. Tujuane kanggo nggampangake pangiriman bantuan lan njamin keamanan sipil. Sekretaris Negara AS, Anthony Blinken, ngetokake proposal kasebut sajrone rapat karo Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu ing dina Jumuah kepungkur.

Blinken percaya yen negosiasi kasebut bisa nyebabake pembebasan sandera sing dicekel Hamas, sing saiki dikira 241 dening Israel. Nanging, Netanyahu kanthi tegas nyatakake dheweke ora bakal setuju gencatan senjata tanpa mbebasake para sandera kasebut.

Blinken nganggep strategi iki minangka kesempatan kanggo menehi relief sing dibutuhake kanggo wong-wong sing kena pengaruh konflik lan ngembangake lingkungan sing kondusif kanggo pembebasan sandera. Nanging, dheweke ngakoni manawa jeda ora mesthi njamin kebebasan utama para sandera.

Nalika proposal Blinken ngarahake relief kamanungsan ing tengah-tengah ketegangan sing saya mundhak, tetep ora yakin kepiye rencana iki bakal ditampa utawa dileksanakake amarga oposisi Netanyahu sing mantep nglawan gencatan senjata tanpa syarat.

SCARE Kesehatan McConnell: Dokter Capitol ngonfirmasi Ora Stroke utawa Kejang

- Keprigelan kesehatan anyar saka Pimpinan Republik Senat Mitch McConnell ora ana hubungane karo stroke utawa kejang. Jaminan iki asale saka surat sing ditulis dening dokter Capitol Brian P. Monahan, sing dituduhake dening kantor McConnell nalika Senat nyetujoni istirahat pasca musim panas.

Ing wulan kepungkur, McConnell ngalami rong kedadeyan beku sajrone konferensi pers, sing nyebabake pitakon babagan kesehatane. Nanging, Monahan negesake manawa ora ana bukti yen McConnell nandhang gangguan kejang utawa ngalami stroke utawa gangguan gerakan kaya penyakit Parkinson.

Evaluasi kasebut kalebu sawetara penilaian medis kayata pencitraan MRI otak lan konsultasi karo ahli saraf kanggo penilaian neurologis sing ekstensif. Tes kasebut ditindakake sawise McConnell ambruk lan ngalami geger otak ing awal taun iki, nanging wiwit saiki wis jelas kanggo nerusake jadwal reguler.

Sanajan episode kasebut nyebabake rasa ora nyaman ing antarane para senator Republik lan nyebabake spekulasi babagan kapasitas McConnell kanggo tetep dadi pimpinan, ora ana owah-owahan ing protokol perawatan sing disaranake. Ing warta liyane, kasus COVID-19 katon saya mundhak nganti tiba karo First Lady Jill Biden tes positif ing akhir minggu.

Netanyahu Muncul SEHAT saka Bedah Ditengah Pergolakan Kehakiman Israel

- Perdana Menteri Israel, Benjamin Netanyahu, bali kanthi cepet sawise operasi pacemaker darurat, ninggalake Pusat Kesehatan Sheba akhir minggu iki. Sanajan dirawat ing rumah sakit sajrone wektu kritis, dheweke tetep fokus ing voting kontroversial kanggo reformasi pengadilan Israel sing dijadwalake Senin.

Bedah Jantung Netanyahu ing tengah Krisis Kehakiman Israel Nduwe Kerusuhan Politik

- Perdana Menteri Israel, Benjamin Netanyahu, kesusu kanggo operasi pacemaker darurat amarga aritmia jantung dina Minggu. Perkembangan iki kedadeyan ing tengah-tengah perselisihan babagan rencana pamrentah kanggo mbenakake sistem peradilan. Pemungutan suara sing bakal teka ing dina Senin ing tahap awal reformasi wis nyebabake negara kasebut dadi konflik politik paling parah sajrone pirang-pirang taun.

Ketemu Polisi kanggo LIMIT Response kanggo Darurat Kesehatan Mental

- Polisi Metropolitan mutusake mung nanggapi telpon darurat sing gegandhengan karo kesehatan mental nalika ana "ancaman langsung kanggo urip." Kaputusan iki bakal efektif wiwit September lan muncul saka tambah akeh kedadeyan kesehatan mental sing ditangani polisi sajrone limang taun kepungkur.

Putin wis kabur sesanti lan ilat mati

Laporan ANYAR Klaim PUTIN Nandhang 'Visi Kabur lan Ilat Mati'

- Laporan anyar nuduhake manawa kesehatan Presiden Rusia Vladimir Putin saya tambah parah, amarga dheweke nandhang sesanti burem, ilat mati, lan sirah sing abot. Miturut saluran Telegram General SVR, outlet media Rusia, para dokter Putin gupuh, lan sedulure "kuwatir".

Panah mudhun abang

Video

NETANYAHU KEBAKARAN Mbalik ing Interferensi Schumer sing 'Ora Pantas': Apa Iki Plot kanggo Ngerusak Israel?

- Pimpinan Mayoritas Senat Chuck Schumer bubar menyang lantai Senat kanggo menehi kritik marang Perdana Menteri Israel Benjamin Netanyahu. Dheweke menehi tag Netanyahu minangka "rintangan kanggo perdamaian" lan nyurung pemilihan anyar ing Israel, sanajan ana konflik sing isih ana.

Presiden Joe Biden nganggep komentar Schumer, langkah sing nyebabake reaksi langsung saka calon Wakil Presiden Joe Lieberman. Lieberman nyuarakake nesu marang campur tangan Schumer ing demokrasi Israel, kanthi menehi label minangka "kesalahan" lan prekara sing sadurunge ora katon ing politik AS.

Netanyahu ora mandheg nanggapi Schumer lan Biden. Dheweke menehi label komentar Schumer minangka "ora cocog," tegese wong-wong sing nyurung pemilihan anyar ngupayakake mecah Israel lan ngalangi perang nglawan Hamas.

Video liyane