2024 presidential election LifeLine Media live news banner

Pemilihan Presiden 2024: Pawarta, Jajak Pendapat, lan Garis Wektu

Live
Pemilihan presiden 2024 Jaminan priksa fakta

. . .

President Joe Biden’s reelection campaign is amassing significant funds. The strategy for the election year appears to be a rapid and increased spending approach.

Donald Trump’s political machine is garnering widespread acclaim for its efficiency and success during the Republican nomination contest.

The prospect of a 2020 presidential election rematch in November seems to be met with lukewarm response from many Americans. However, it appears that the potential GOP nominee Donald Trump incites more fear and anger among Democrats than President Joe Biden does among his Republican counterparts.

A critical hearing is set for this week in New York regarding the hush money case involving former President Donald Trump. The judge will decide on the trial date for the former president.

Stalled cease-fire negotiations between Israel and Hamas are set to restart in Qatar this Sunday, as reported by Egyptian officials.

Former President Donald Trump, campaigning for Ohio Senate candidate Bernie Moreno, asserts that he is the true defender of Social Security. He also warns of dire consequences if he loses in the upcoming November elections.

The stage is set for a political rematch as President Joe Biden and former President Donald Trump secure their party nominations. This marks a rare occurrence in modern politics, with both leaders preparing for another face-off in the upcoming November election.

President Joe Biden draws ire from his allies for labeling the Georgia nursing student’s killer as an “illegal” in his State of the Union address. This unexpected choice of words has left some supporters feeling let down and frustrated.

The recent ruling quashes efforts in multiple states to terminate Trump’s candidacy via the 14th Amendment. However, this could potentially lead to more electoral ambiguity.

In a controversial move, an Illinois judge orders the State Board of Elections to remove former President Donald Trump’s name from the upcoming March 19 primary ballot.

Donald Trump decisively defeated Nikki Haley in the South Carolina primary. This victory underscores his broad support among Republican voters, as he outperformed his last significant opponent in her own state.

Eric Hovde, a Republican, is challenging Democrat Baldwin for a Wisconsin US Senate seat. Meanwhile, the Alabama Supreme Court has declared that frozen embryos from fertility treatments are to be recognized as children under state law.

Pengacara aktivis Michigan nyurung sidang Mahkamah Agung negara. Dheweke njaluk banding keputusan pengadilan sing luwih murah sing bisa nyelehake jeneng mantan Presiden Donald Trump ing surat suara utama presiden negara kasebut.

A hakim New York aturan sing juri bakal tetep anonim ing gugatan fitnah marang mantan Presiden Donald Trump. Kaputusan kasebut adhedhasar "ujare umum" Trump. Tuntutan kasebut diajukake dening penulis sing nyatakake salah laku seksual dening Trump ing taun 90-an.

DeSantis klelep ing jajak pendapat GOP, meh ora nyekel papan nomer loro amarga Trump tetep adoh ing meh 60%.

Nikki Haley mundhak kaping 3 ing jajak pendapat GOP, ngluwihi Ramaswamy lan mung 7% DeSantis.

Donald Trump mimpin Joe Biden kanthi 10 poin ing polling Washington Post lan ABC News anyar.

Source: https://www.washingtonpost.com/politics/2023/09/24/biden-trump-poll-2024-election/

Trump dadi polling paling dhuwur karo pamilih ireng lan Hispanik. Miturut analisis dening Washington Post, mantan presiden entuk dhukungan sing signifikan karo pamilih non-kulit putih sing historis wis milih Demokrat.

Source: https://www.washingtonpost.com/politics/2023/09/19/trump-poll-support-black-hispanic/

Sawise uptrend sing konsisten, nomer polling Vivek Ramaswamy wiwit ilang lan mudhun mung 7% amarga popularitas Trump mundhak luwih saka 55%.

Nomer polling Biden terus mudhun amarga polling CNN nuduhake Presiden ngetutake para penantang Republik, kalebu Trump, Pence, Ramaswamy, Christie, Scott, lan Haley.

Source: https://edition.cnn.com/2023/09/07/politics/cnn-poll-joe-biden-headwinds/index.html

Miturut polling CNN, luwih saka 67% pamilih Demokrat ora pengin Joe Biden dadi nominasi 2024. Mayoritas nyathet keprihatinan utamane minangka umur lan kompetensi mental Biden.

Source: https://www.documentcloud.org/documents/23940784-cnn-poll

Jajak pendapat Wall Street Journal nuduhake Trump nggedhekake pimpinan ing pemilihan primer GOP, kanthi 59 persen pamilih sing disurvei ndhukung mantan presiden. Jajak pendapat kasebut uga nuduhake hubungan antarane Trump lan Biden yen pemilihan dianakake dina iki.

Source: https://www.wsj.com/politics/elections/trump-is-top-choice-for-nearly-60-of-gop-voters-wsj-poll-shows-877252b6

Donald Trump ngakoni ora guilty ing kasus penipuan Pemilu Georgia lan waives hak kanggo katon ing arraignment minggu ngarep.

Kanggo pisanan wiwit April, persentase polling rata-rata Donald Trump wis mudhun ing ngisor 50% ing primer Republik sawise dakwaan Georgia lan debat GOP pisanan.

Ing debat GOP pisanan, sing ora dirawuhi Donald Trump, umume calon ngarahake Vivek Ramaswamy, sing umume ndominasi kabeh acara kasebut. Sawise debat kasebut, mantan CEO bioteknologi sing umure 38 taun ndeleng kenaikan jajak pendapat, ngluwihi 10% lan saiki mung 4% ing mburi Ron DeSantis.

Donald Trump wis milih kanggo skip debat utama Republik mbesuk lan tinimbang rawuh ing wawancara karo mantan Fox News pribadine Tucker Carlson. Kaputusan Trump, sing dipengaruhi pimpinan komandan ing jajak pendapat GOP nasional, tujuane kanggo ngindhari konfrontasi ing panggung sing ora perlu.

Mantan pangadeg Roivant Sciences Vivek Ramaswamy terus munggah ing polling utama Republik. Dheweke saiki posisi ing 7.5% ing antarane calon Republik utama Donald Trump lan Gubernur Florida Ron DeSantis, sing saiki polling kurang saka 15%.

Trump bali menyang jaksa kanthi bebaya sing wani babagan Truth Social, ujar, "Yen sampeyan ngoyak aku, aku bakal ngetutake sampeyan!"

Source: https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/110833185720203438

Donald Trump didakwa karo papat tuduhan pidana anyar, kalebu konspirasi kanggo ngapusi AS lan ngalangi proses resmi tanggal 6 Januari 2021. Trump nuduh pejabat "Korupsi, Skandal, lan Gagal."

Mantan wakil presiden Mike Pence nyatakake keraguan babagan kriminalitas tumindak Donald Trump sing ana gandhengane karo protes Capitol 6 Januari 2021. Pence nyatakake ing "State of the Union" CNN manawa sanajan omongane Trump sing sembrono, legalitase tetep ora mesthi.

Uji coba dokumen rahasia Donald Trump disetel kanggo 20 Mei 2024.

Donald Trump ngandika ngarep-arep bakal dipenjara ing sambungan kanggo Departemen Kehakiman kang diselidiki ing Januari 6. Liwat statement ing platform Truth Social, kang nuduhake yen penasehat khusus Jack Smith wis informed marang liwat layang ana.

Donald Trump bakal judhul konferensi Turning Point USA rong dina perdana bebarengan karo Tucker Carlson lan Matt Gaetz. Acara iki bertepatan karo upaya tim hukum ing Georgia kanggo mbatalake Jaksa Distrik Fulton County Fani Willis saka investigasi gangguan pemilihan marang dheweke.

Trump meh tikel penggalangan dana ing kuartal iki. Antarane Maret lan Juni taun iki, kampanye dheweke nglumpukake luwih saka $ 35 yuta dibandhingake $ 18.8 yuta sing diunggahake ing kuartal pisanan.

Source: https://abcnews.go.com/Politics/trump-doubles-fundraising-quarter-amid-mounting-legal-challenges/story?id=100770571

Trump ngomong ing acara Moms for Liberty. Kandidat presiden Republik 2024 sing unggul ngomongake wong akeh ing acara Moms for Liberty ing Philadelphia. Klompok hak wong tuwa konservatif krungu Trump ngrembug masalah babagan atlit transgender ing olahraga wanita lan ide kanggo masarakat milih kepala sekolah.

Peramal finansial prédhiksi manawa AS bisa mlebu resesi ing wektu pemilihan 2024. Kanthi tingkat inflasi samesthine bakal nambah taun ngarep, negara ekonomi bisa biaya Joe Biden votes.

Trump mundhak sadurunge DeSantis. Donald Trump ngluwihi pesaing Republik sing paling cedhak ing balapan kanggo nominasi presiden partai, sanajan ngadhepi tantangan hukum. Jajak pendapat NBC News anyar nuduhake manawa Trump minangka pilihan pertama kanggo 51% saka sing ditliti, ngluwihi pimpinan Gubernur Florida Ron DeSantis.

Source: https://www.nbcnews.com/meet-the-press/first-read/trumps-gop-lead-grows-latest-indictment-poll-finds-rcna90420

Chris Christie ngadhepi reaksi musuhan ing konferensi Iman lan Kebebasan Koalisi nalika ngritik Donald Trump. Tilas Gubernur New Jersey ngandhani wong akeh evangelis yen penolakan Trump kanggo tanggung jawab minangka kegagalan kepemimpinan.

Mantan Wakil Presiden Mike Pence resmi ngluncurake kampanye presiden, menehi tandha benturan karo mantan Presiden Donald Trump. Pence miwiti kampanye nalika Rebo kanthi video lan banjur pidato ing Iowa ing ngendi dheweke ngritik mantan bos.

Lomba utama Republik dadi panas karo telung entri anyar: Chris Christie, mantan VP Mike Pence, lan Gubernur Doug Burgum.

LiveJajak pendapat utama Republik

TrumpDeSantisPensiunHaleyRamaswamy

LiveRating persetujuan Joe Biden

Ditampaora sarujuk
Gabung diskusi!
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar