Loading . . . DILUNCUR
LifeLine loading bar
LifeLine Media warta nyata

Mission kita

MISI KITA MEMBERI WARTA UNSENSORED

Media sayap kiwa mainstream wis MATI, iki LIFELINE sampeyan kanggo BERITA NYATA lan UNSENSORED!

Kita nggawa sampeyan warta lan crita babagan politik, bisnis, keuangan, lan masalah global. Kita minangka sumber warta alternatif sing fokus kanggo nggawa sampeyan sing ora disensor FAKTA!

Kita minangka perusahaan koran lan media konservatif online lan salah sawijining tujuan utama yaiku promosi bebas wicara lan debat beradab. Media mainstream bias lan milih informasi sing cocog karo agenda sayap kiwa. Ora ana perusahaan warta konservatif sing isih ana lan sing isih ana, lagi disensor.

Yen sampeyan percaya karo kebebasan ngomong lan kebebasan informasi lan nggoleki salah sawijining situs berita konservatif paling apik sing menehi kabar tanpa sensor, LifeLine™ Media kanggo sampeyan!

Richard Ahern uncensored warta babagan
Richard Ahern - CEO lan Host of LifeLine™ Media

Jenengku Richard Ahern lan aku nggawe LifeLine™ Media! Aku nekat nggoleki jaringan warta nyata lan lara weteng amarga kabar palsu. Dadi, aku nggawe perusahaan media dhewe! Aku pengusaha, investor, binaragawan, bapak, CEO, lan host ing LifeLine™ Media.

Aku miwiti minangka pengusaha fitness lan mbangun gerakan fitness sukses gedhe lan bisnis liwat sawetara taun pungkasan. Aku ninggalake posisi kanggo sinau biokimia ing Imperial College London kanggo pindhah cara dhewe lan tindakake ngimpi kanggo miwiti bisnis dhewe. Sampeyan bisa maca babagan crita universitasku kene

Aku tansah tresna fitness lan Olah rogo ngencengke otot lan sing aku dibangun bisnis pisanan watara. Aku bangga banget karo fisik sing aku entuk lan percaya yen binaraga ngajari aku sawetara pelajaran urip sing penting banget. 

Richard Ahern binaragawan warta uncensored
Richard Ahern - binaragawan

Nanging uripku dadi luwih elek:


Taun 2020 ngrusak aku lan ninggalke aku. Nalika pandemi COVID-19 tekan, industri fitness lumpuh amarga kunci pemerintah kanthi gim ditutup lan kabeh kompetisi binaraga dibatalake. Kajaba iku, pemasok gym lan sandhangan olahraga merekku ditutup amarga kesulitan finansial amarga pandemi. Iku taun sing ngrusak nyawa, nanging dudu pungkasan, mula dadi wiwitan sing anyar.


Kaya sing ditindakake dening wong liya, aku adaptasi supaya bisa maju ing jagad anyar sing berkembang lan ekonomi ing omah. Aku nggawe LifeLine™ Media kanggo nglayani kabutuhan nekat ing jagad babagan sumber warta online sing nyata lan dipercaya. Minangka data kanthi jelas nuduhake, luwih akeh wong sing mlayu saka media mainstream bias sayap kiwa kanggo nggoleki sumber warta alternatif anyar.

Iki LifeLine. Iki LifeLine YOUR!

Richard Ahern LifeLine Media
Richard Ahern - LifeLine Media

Aku yakin banget yen agenda 'bangun' sayap kiwa mbebayani banget lan aku bakal nindakake kabeh sing bisa kanggo nglawan. Aku duwe anak lanang loro-taun-lawas disebut Stanley, lan aku genuinely kuwatir bab apa mangsa bakal terus kanggo Stanley minangka 'lanang putih' ing kiwa-wingi 'jaga' donya. Ing donya sing dadi wong lanang iku ala, wong lanang tansah perkosa kasar, lan saben wong kulit putih iku rasis. Saben uwong kudu dianggep padha lan hormat, nanging kiwa wis adoh banget ing arah ngelawan lan kudu mandheg. Ing LifeLine™ Media, kita ora 'tangi' (luwih becik kita koma!), kita adil, jujur, lan konservatif!


Aku yakin kebebasan wicara minangka salah sawijining hak sing paling suci, hak sing dirusak sithik-sithik dening pamrentah sayap kiwa, teknologi gedhe, lan media. Aku wis dadi korban saka dipatèni saka free wicara lan felt grossly ora adil. Nalika aku isih enom, aku ditelpon menyang kantor polisi amarga aku wis ngirim pesen teks nelpon wong 'sethitik sh * t' nalika bantahan lan padha nglaporake kanggo komunikasi angkoro. Ora guyon, iki lan polisi ngandhani yen wong-wong biasane dipenjara amarga ngirim pesen 'tegese' (ora ngancam) ing Facebook lan Twitter! Yen sing ora dipatèni saka free wicara, Aku ora ngerti apa!

Kamanungsan lan masyarakat ora bakal maju yen kita censor gagasan anyar lan medeni. Ijol-ijolan gagasan lan cara mikir sing beda-beda minangka bahan bakar kanggo kemajuan lan kemajuan; donya sing kita wedi ngomong bakal selawase ora obah ing mega pepeteng. Pandangan alternatif kudu dirungokake, ora ditindhes, lan mulane kebebasan ngomong iku penting banget.

Kita nggawe grafik banyu sing ora dingerteni ing jaman sing durung ana sadurunge, nanging kita ora bakal ngidini sapa wae njupuk apa sing paling penting kanggo kita lan masa depan anak-anak kita…

Kebebasan informasi. Kebebasan ngomong. Kamardikan.  

Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan misi kita, sampeyan bisa nonton video pisanan kita ing ngisor iki.

Yen sampeyan ora pengin kantun warta nyata lan ora disensor, sampeyan bisa SUBSCRIBE kene! Priksa manawa sampeyan uga muni lonceng!

Kita nggawa sampeyan warta nyata lan ora disensor kanthi gratis, nanging mung bisa ditindakake amarga sponsor lan pelanggan! Klik kene kanggo mriksa metu lan entuk sawetara tawaran eksklusif sange saka sponsor kita!

Kanggo hubungi kula, nyelehake kula email ing [email dilindhungi]

Sampeyan uga bisa ngetutake aku ing kaca media sosial pribadiku:

Twitter - @RichardJAhern

Instagram – @Richard.Ahern

Facebook - @RichardJamesAhern

JAMINAN FACT-CHECK

Jaminan mriksa kasunyatan LifeLine Media
Jaminan priksa fakta

Kita ANTI-WOKE lan PRO-FACT!

We lagi siji saka mung perusahaan media sing nyedhiyani a jaminan mriksa kasunyatan ing kabeh artikel lan video sing ngidini sampeyan verifikasi sumber informasi sing wis digunakake.

Kabeh referensi bakal kadhaptar ing ndhuwur utawa ngisor artikel. Referensi yaiku digaris lan hyperlinked kanggo sampeyan mriksa. 

Referensi diwenehi kode werna gumantung saka jinise. Sistem kode warna ngidini sampeyan ndeleng artikel lan langsung ndeleng manawa referensi saka jurnal akademik, situs web pemerintah, utawa sumber liyane.

Misinformasi minangka masalah nyata ing media, nanging asring sing ngeluh babagan informasi sing salah yaiku sing nyebar! Kita yakin sing maca pancen pinter, mula kita menehi sumber sing wis digunakake supaya sampeyan bisa mriksa dhewe. Iki mung cara kanggo maca 100% kapercayan ing media.

Kita bakal ngandhani apa jenis referensi sing wis digunakake lan jumlahe. Kita mung bakal nyedhiyani a jaminan mriksa kasunyatan yen sumber informasi saka salah siji saka ing ngisor iki:

  • Makalah riset peer-reviewed: A Makalah riset peer-reviewed tegese subyek, riset, lan gagasan wis ditliti dening ahli liyane ing lapangan kanggo njamin kualitas sing paling dhuwur. 
  • Jurnal akademik/situs web: Iki minangka artikel ilmiah sing diterbitake dening jurnal akademik utawa situs web universitas kanthi domain .edu. Makalah riset sing ora ditinjau peer kalebu ing kategori iki nanging isih dadi sumber informasi sing bisa dipercaya.  
  • Statistik resmi: Kita mung ngutip statistik sing asale saka database umum sing resmi lan bisa diverifikasi. Contone, kita bakal ngutip statistik ekonomi langsung saka situs web bank sentral lan asil polling bakal langsung saka organisasi sing nindakake polling.
  • Situs web pemerintah: Sumber saka situs web pemerintah, biasane nganggo domain .gov dianggep bisa dipercaya banget. 
  • Langsung saka sumber: 'Langsung saka cangkeme jaran', supaya bisa ngomong. Yen kita ngutip soko, kita mung bakal ngutip lan nyambungake maneh menyang sumber asline.
  • Transkrip resmi: Yen kita ngutip saka wawancara, kita bakal ngutip lan nyambungake maneh menyang transkrip resmi yen bisa.
  • Dokumen pengadilan resmiYen kita ngrembug masalah hukum babagan pengadilan pidana lan kasus pengadilan, kita bakal ngutip langsung saka dokumen pengadilan resmi sing diterbitake dening pengadilan. 
  • Panguwasa medisYen kita ngutip informasi kesehatan lan medis, kita bakal nyambung maneh menyang otoritas medis resmi kayata Food and Drug Administration (FDA), General Medical Council (GMC), lan World Health Organization (WHO).
  • Wewenang dhuwur lan situs web sing dipercaya: Iki minangka situs web kayata ensiklopedia online sing kondhang lan dianggep minangka sumber informasi sing bisa dipercaya. Kita uga nyedhiyakake iki minangka bahan maca luwih lanjut kanggo para pamaca sing kasengsem. 

 

We njupuk warta banget akeh lan aran iku kita kewajiban kanggo nggawa sampeyan mung ing informasi kualitas paling dhuwur. 

Kita uga a Konservatif perusahaan media sing tresna ilmu lan kita pracaya sing debunking 'woke' Madness karo riset ilmiah sing padhet yaiku apa sing bakal menang perang politik.

Sampeyan ora bakal nemokake kita ngomong babagan crita sembrono, kita nutupi apa sing paling penting lan ora bakal nerbitake apa wae sing ora bisa digawe serep. 

Iki hak lan kewajiban KITA.  

Ing ngarep inovasi media

Kita ngerti sampeyan lagi sibuk lan ora tansah duwe wektu kanggo maca artikel. Mulane ing sawetara isi long-form kita, sampeyan duwe pilihan kanggo ngrungokake tinimbang!

Minangka perusahaan teknologi media, kita ana ing ngarep inovasi. Kita wis ngetrapake rong synthesizer teks-kanggo-wicara AI sing canggih kanggo maca artikel kanggo sampeyan kanthi wicara sing muni alami.

Kita malah menehi pilihan kanggo ngrungokake swara lanang utawa wadon!

VIDEO MISI KITA