Loading . . . DILUNCUR
LifeLine loading bar
Kabar aneh

Kabar Aneh

Warta sing paling aneh lan warta aneh liyane ing donya!

Kepiye Cara Remaja Ngalahake Pemain Catur Juara Dunia Nggunakake MANIK DUSUT (Diduga)

- Juara catur donya Magnus Carlsen, 31, wis nyekel peringkat no.1 donya wiwit 2013 nanging kaget dikalahaké dening remaja Amérika Hans Niemann sasi kepungkur.

Sawise pertandhingan kasebut, loro-lorone arep nerusake turnamen kasebut, nanging Carlsen njupuk Twitter kanggo ngumumake dheweke mundur lan nempelake klip YouTube José Mourinho, ujar, "Yen aku ngomong, aku ana masalah gedhe."

Tweet kasebut diwiwiti ...Waca liyane.

Plane Dumps POO on MAN'S Head and BLANKETS His Garden

Pesawat mbuwang sampah manungsa

22 Oktober 2021 | Miturut Richard Ahern - Wong lanang ketutup ing limbah sawise pesawat mbuwang sampah manungsa menyang kebone ing cedhak London.

Dumping dumadi nalika pesawat mabur liwat Windsor ing UK ngeculke limbah sadurunge kebangkrutan, wong iki kiwa splattered ing poo, kalebu kabeh kebon lan payung.

A Dhéwan lokal ngandika ana "siji ing milyar kasempatan" iku kedados.

Omahe wong ing Windsor tengah lenggah langsung ing ngisor salah sawijining jalur penerbangan utama kanggo pesawat sing teka lan menyang bandara Heathrow.

Pesawat biasane nyimpen limbah toilet ing tangki khusus lan dibuwang sawise ndharat. Ing njero tank, sampah kasebut dicampur karo disinfektan cair warna biru kanggo nutupi ambune.

Sayange, ing pesawat lawas, tank iki rentan kanggo bocor. Ing papan sing dhuwur, iki biasane ora dadi masalah amarga hawa adhem langsung beku cairan menyang awak pesawat.

Nanging, kadhangkala iki 'es biru' pecah lan tiba ing bumi lan sok-sok nyebabake karusakan gedhe.

Wong wadon sing malang banget ...

Ing 2016, bongkahan beku ukuran bal-balan biru saka limbah manungsa dibuwang liwat desa Aamkoh, India. 

Wong wadon India, Rajrani Gaud, lagi sibuk nindakake tugas nalika turd beku kolosal njeblug ing sisih pinggir omah, mumbul saka gendheng lan banjur nabrak dheweke. Dheweke dilarikake menyang rumah sakit kanthi tatu bahu sing akeh.

Yen ora kanggo gendheng njupuk brunt saka impact, werni biru limbah bakal matèni dheweke.

Kasunyatan bilih limbah kasebut ana ing wangun cair nalika nabrak wong iki lan nutupi kebone amarga suhu ing dina iku dhuwur lan limbah beku leleh nalika pesawat tekan papan sing luwih murah.

Kemungkinan kena 'es biru' sithik banget nanging wis dilaporake dening warga sing manggon cedhak karo bandara sing sibuk.

Ditabrak karo limbah cair saka pesawat malah luwih ora biasa, nanging sampeyan bisa ngomong yen wong iki begja ana ing wangun cair, sanajan dheweke ora weruh kaya ngono!

We need YOUR bantuan! We nggawa sampeyan kabar uncensored kanggo FREE, nanging kita mung bisa nindakake iki thanks kanggo dhukungan saka maca setya kaya YOU! Yen sampeyan pracaya ing free wicara lan seneng warta nyata, please nimbang ndhukung misi kita dening dadi patron utawa kanthi nggawe a sumbangan siji-off kene. 20% of ALL dana nyumbang kanggo para veteran!

Artikel iki mung bisa thanks kanggo kita sponsor lan patron!

JAMINAN FACT-CHECK (Cathetan Suku): [Langsung saka sumber: 1 sumber] [Situs web sing nduweni wewenang lan dipercaya: 1 sumber]

Negara PERTAMA sing Larang STEALTHING (Nonconsensual Condom Removal)!?

California nglarang nyolong

08 Oktober 2021 | Miturut Richard Ahern - Ing warta aneh, kanggo pisanan ing sajarah AS, negara wis nglarang tumindak kanthi diam-diam mbusak kondom nalika jinis, dikenal minangka stealthing. 

Stealthing iku dinuga prilaku umum, karo a sinau 2018 ngaku yen 32% wanita lan 19% wong sing duwe jinis karo wong wis ngalami stealthing. Cetha, nyopot kondom kanthi diam-diam sajrone jinis nyebabake risiko infeksi menular seksual lan meteng sing ora direncanakake. 

Angger-anggering Toret bakal ngidini wong kanggo nuntut pelaku stealthing ing pengadilan sipil. Pangarep-arep yaiku yen pengadilan sipil tegese korban tumindak kasebut bisa mutusake apa bakal ngukum pelaku utawa ora. 

Iki sing wis ditunggu-tunggu…

kang US negara wis nglarang stealthing?

California!

Luwih ora kaget, Gubernur California Gavin Newsom mlebu sing rada kooky tagihan menyang hukum dina Kamis. RUU kasebut ngliwati Senat lan Majelis tanpa oposisi, nggawe California minangka negara pertama sing nglakokake undang-undang anti-nyolong. 

Masalah sing menarik kanggo 'digarap' ...

Anggota Majelis, Cristina Garcia nyeponsori tagihan kasebut, "Aku wis nggarap masalah 'nyolong' wiwit 2017 lan aku bungah yen saiki ana tanggung jawab kanggo wong-wong sing nindakake tumindak kasebut".

Undhang-undhang kasebut nyatakake yen wong sing disalahake bisa tanggung jawab kanggo ganti rugi umum, khusus, lan punitif.

We need YOUR bantuan! We nggawa sampeyan kabar uncensored kanggo FREE, nanging kita mung bisa nindakake iki thanks kanggo dhukungan saka maca setya kaya YOU! Yen sampeyan pracaya ing free wicara lan seneng warta nyata, please nimbang ndhukung misi kita dening dadi patron utawa kanthi nggawe a sumbangan siji-off kene. 20% of ALL dana nyumbang kanggo para veteran!

Artikel iki mung bisa thanks kanggo kita sponsor lan patron!

JAMINAN FACT-CHECK (Cathetan Suku): [Situs web pemerintah: 1 sumber] [Jurnal Akademik: 1 sumber] 

Politics

Warta paling anyar sing ora disensor lan panemu konservatif ing AS, Inggris, lan politik global.

njaluk paling anyar

Bisnis

Warta bisnis sing nyata lan ora disensor saka sak ndonya.

njaluk paling anyar

Finance

Warta finansial alternatif kanthi fakta sing ora disensor lan pendapat sing ora bias.

njaluk paling anyar

Hukum

Analisis hukum sing jero babagan uji coba lan crita kejahatan paling anyar saka saindenging jagad.

njaluk paling anyar