Loading . . . DILUNCUR

Pasar lan Investasi

Wawasan pasar lan indikator ekonomi dibangun ing AI milik LifeLine Media lan teknologi pemodelan prediktif.

COR Pasar Pulsa

ArrowUP DAYBUYModel kita prédhiksi pasar saham (S&P 500 / MSCI World Index) bakal NAMBAH dening kira-kira + 0.592% ESOK (05 Apr 2024).
Graph template
11 Mar 202414 Mar21 Mar01 Apr05 Apr 2024
timeline
Kawitan Neutral Bearish
+ 3.0% + 1.5% 0% -1.5% -3.0%
Ganti Rega Saben (%)
Key: Prediksi sesuk S&P 500 MSCI World
Akurasi model: 80.56% | Model Runtime: 53 Days

Gambar Snapshot

Saham Paling Ndhuwur

  • AAPL $170.48
  • AMZN $174.97
  • GOOGL $135.49
  • JNJ $159.50
  • JPM $188.69
  • MSFT $405.25
  • NVDA $851.00
  • TSLA $174.98
  • WMT $60.01
  • XOM $108.49

Sentimen Pasar

Simpenan Market 📈
BearishAgak BearishNeutralAgak BullishKawitan
Teknologi 📱
BearishAgak BearishNeutralAgak BullishKawitan
Tarif Minat 🏦
BearishAgak BearishNeutralAgak BullishKawitan
Dolar AS 💲
BearishAgak BearishNeutralAgak BullishKawitan
Pranala dhumateng kaca punika 🪙
BearishAgak BearishNeutralAgak BullishKawitan
Pasar Properti 🏠
BearishAgak BearishNeutralAgak BullishKawitan

Artikel Pulse Pasar

Priksa kesehatan pasar finansial.

S&P 500

Grafik Mingguan S&P 500
Graph template
Nov 2022Mar 2023Jun 2023Sep 2023Dec 2023Apr 2024
timeline Rega USD ($)

Politics

Warta paling anyar sing ora disensor lan panemu konservatif ing AS, Inggris, lan politik global.

njaluk paling anyar

Bisnis

Warta bisnis sing nyata lan ora disensor saka sak ndonya.

njaluk paling anyar

Finance

Warta finansial alternatif kanthi fakta sing ora disensor lan pendapat sing ora bias.

njaluk paling anyar

Hukum

Analisis hukum sing jero babagan uji coba lan crita kejahatan paling anyar saka saindenging jagad.

njaluk paling anyar