Loading . . . DILUNCUR

Warta cepet

Entuk fakta kanthi cepet kanthi ringkes warta!

WARTAWAN IRAN Ditusuk Brutal ing London: Tersangka Lenyap Tanpa Tilas

WARTAWAN IRAN Ditusuk Brutal ing London: Tersangka Lenyap Tanpa Tilas

- Presenter Internasional Iran, Pouria Zeraati, diserang kanthi brutal ing njaba omahe ing London, Jumuah kepungkur. Panyebab kasebut, wong loro sing mlayu ing kendharaan sing didorong dening accomplice, dilaporake ninggalake Inggris, ujare Komandan Komando Terorisme Polisi Metropolitan Dominic Murphy.

Motif serangan kasebut tetep misterius. Nanging, pendhudhukan Zeraati lan ancaman anyar marang wartawan Iran sing adhedhasar ing Inggris wis nyebabake penyelidikan kontraterorisme. Iran International wis nampa ancaman amarga jangkoan Iran.

Pamrentah Iran nolak keterlibatan karo kedadeyan kasebut. Nanging, pejabat penegak hukum wis nyegat sawetara rencana sing ditujokake kanggo nargetake individu sing dianggep minangka mungsuh Iran ing Inggris. lokasi anyar ing London pungkasan September.

Cerita liyane

Politics

Warta paling anyar sing ora disensor lan panemu konservatif ing AS, Inggris, lan politik global.

njaluk paling anyar

Bisnis

Warta bisnis sing nyata lan ora disensor saka sak ndonya.

njaluk paling anyar

Finance

Warta finansial alternatif kanthi fakta sing ora disensor lan pendapat sing ora bias.

njaluk paling anyar

Hukum

Analisis hukum sing jero babagan uji coba lan crita kejahatan paling anyar saka saindenging jagad.

njaluk paling anyar