Alternative financial news LifeLine Media uncensored news banner

News Financial paling anyar

Warta finansial alternatif kanthi fakta sing ora disensor lan pendapat sing ora bias

📰 Artikel

Sinyal CAMPURAN: Carane Mlayu Liwat Waters Choppy Pasar Saham SAIKI

Stock Market Swirls in Uncertainty: Is Your Investment Safe? Find Out How to Steer Through!As the stock market dances on a tightrope of highs and lows, even giants like JPMorgan Chase feel the tremble, dropping 6.5% despite smashing earnings expectations. With interest rates on a rollercoaster and investor confidence wavering, discover the beacon of hope in... ...Waca liyane.

📰 Artikel

Teror Kenaikan Pajak Biden: Kepiye Wall Street Bisa Diguncang dening Owah-owahan Kasugihan sing Disaranake

Kenaikan Pajak Biden Loom Over Wall Street - Kepiye pengaruhe investasi sampeyan? Stabilitas pasar macet ing imbangan amarga kenaikan pajak sing diusulake ngancam bakal ngrusak kekuwatan ekonomi. Temokake saham endi sing mundhak lan sing kena pengaruh ing iklim finansial sing geger iki... ...Waca liyane.

📰 Artikel

BIDEN vs TRUMP: Perang Dhuwit ing Balapan menyang Gedung Putih

JUDUL: Biden's Second Presidential Run: Rapid Fundraising, Grassroots Tactics, and Trump's Free PR EdgeJoe Biden's ...Waca liyane.

📰 Artikel

Utang Nasional $34 Triliun: Panggilan Wake-Up sing nggegirisi kanggo Investor Ing Kahanan Pasar Netral

Waspada karo bom wektu utang nasional Amerika $34 triliun! Pakar ngelingake babagan akibat saka mbuwang Kongres. Sauntara, saham Asia nari ing pinggir piso lan rega minyak mundhak. Apa sampeyan siap kanggo fluktuasi pasar potensial? Waca terus kanggo tetep maju ing game taruhan dhuwur iki!... ...Waca liyane.

📰 Artikel

BULLISH utawa BEARISH? Strategi Revival Pasar China lan Apa Tegese kanggo Portofolio Sampeyan

Mbukak pedagang batin sampeyan! Temokake kepiye pasar kandel China lan strategi rahasia pedagang sukses Shawn Meaike bisa nyebabake wutah finansial sampeyan. Aja kantun, nyilem menyang game saiki! ... ...Waca liyane.

🎁 Iklan
📰 Artikel

Pajak Billionaire BIDEN: Napa Wall Street Nahan Ambegan kanggo Alamat Negara Uni

Gerakan wani Biden bisa goyangake Wall Street! Apa kenaikan pajak bakal nyebabake kerusuhan pasar utawa nggawe kesempatan anyar? Investor, wektune kanggo nyiyapake perjalanan liar!... ...Waca liyane.

📰 Artikel

Cineworld's GAMBLE lan Keseimbangan TENUOUS Pasar: Kepiye Permata Sing Didhelikake Bisa Ngembangake Skenario Inflasi sing Mundhak

Waspada karo Kerusuhan Pasar! Temokake kenapa raksasa kaya Nvidia lan Alphabet kesandhung, lan kepiye permata Wall Street sing didhelikake bisa dadi garis finansial sampeyan ing skenario inflasi sing mundhak. Siapke awak dhewe kanggo numpak roller coaster ing ngarep! ... ...Waca liyane.

💥 Acara

Mayorkas PUSHES kanggo Imigrasi Dhuwur, Ekonomi Kurang Produktivitas: Apa Impen Amerika ing RISIKO?

Mayorkas PUSHES for High-Immigration, Low-Productivity Economy: Is the American Dream At RISK?

Ing diskusi anyar karo New York Times, Alejandro Mayorkas, pimpinan Departemen Keamanan Tanah Air, mbantah babagan ekonomi sing gumantung banget marang imigrasi nanging ngasilake produktivitas sing sithik. Dheweke ngusulake rute sing sah kanggo para migran kanggo nyukupi tuntutan tenaga kerja. Pendekatan iki, dheweke percaya, bakal ngilangi penyelundup lan menehi cara terstruktur kanggo individu teka lan kerja kanthi sah. ...Waca liyane.

💥 Acara

INFLASI UK TUMBES nganti 39%: Bank Sentral Bisa Pangkas Tarif Luwih Cepet Saka Prediksi

UK INFLATION TUMBLES to 39%: Central Bank May Slash Rates Sooner Than Predicted

Kantor Statistik Nasional (ONS) bubar ngumumake penurunan inflasi UK nganti 3.9% ing Nopember, nyuda saka 4.6% ing wulan sadurunge. Penurunan iki, luwih gedhe tinimbang ramalan pasar finansial, nandhani tingkat inflasi paling murah wiwit September 2021. ...Waca liyane.

🎁 Iklan
💥 Acara

Komite Bipartisan NUTUP Status Perdagangan China: Potensi Jolt kanggo Ekonomi AS

Bipartisan Committee CALLS for END of China’s Trade Status: A Potential Jolt to US Economy

Panitia bipartisan, dipimpin Rep Mike Gallagher (R-WI) lan Rep Raja Krishnamoorthi (D-IL), wis sinau babagan efek ekonomi China ing AS sajrone setaun. Penyelidikan kasebut fokus ing owah-owahan pasar tenaga kerja, owah-owahan manufaktur, lan masalah keamanan nasional wiwit China gabung karo Organisasi Perdagangan Dunia (WTO) ing taun 2001. ...Waca liyane.

💥 Acara

Inflasi Inggris NANGGO Prediksi, TETAP ing 67%: Apa Sabanjure kanggo Ekonomi?

UK inflation dips slightly to 10.1% | Business News | Sky News

Tingkat inflasi Inggris tetep ajeg ing 6.7% ing September, mabur ing ngarepe prediksi para ekonom kanggo nyuda tipis. Kantor Statistik Nasional nyoroti manawa rega panganan lan omben-omben mudhun, nanging diimbangi karo kenaikan biaya bahan bakar. ...Waca liyane.

💥 Acara

Ratings Persetujuan Biden Nyilem: Apa Inflasi sing Disalahake?

Popularitas Presiden Biden saya akeh banget, umume amarga krisis inflasi sing terus-terusan. Jajak pendapat anyar nuduhake penurunan dhukungan umum, kanthi akeh sing nunjukake strategi ekonomi minangka panyebab kahanan saiki. ...Waca liyane.

💥 Acara

Rating Persetujuan Biden PLUNGES kanggo Rekam Sedheng: Apa INFLASI sing Disalahake?

Jajak pendapat Gallup anyar nuduhake tingkat persetujuan Presiden Joe Biden. Ing tengah-tengah inflasi lan kegelisahan ekonomi, popularitas Presiden saya suda. ...Waca liyane.

🎁 Iklan
💥 Acara

Upah SURGE ing Tingkat Bersejarah Kanthi Prospek Kenaikan Suku Bunga Luwih

Saka April nganti Juni, upah mundhak kanthi rekor 7.8%, nandhani pertumbuhan taunan paling dhuwur wiwit 2001. Lonjakan sing ora dikarepke iki akeh sing prédhiksi Bank of England bakal ngunggahake suku bunga kanggo nglawan kenaikan inflasi, sing saiki ana ing 7.9%. ...Waca liyane.

💥 Acara

Pendhiri FTX Sam Bankman-Goreng DIPENJARA Ahead saka Trial Penipuan

Sam Bankman-Fried

Sam Bankman-Fried, pangadeg pertukaran mata uang kripto FTX sing saiki bangkrut, wis dicabut jaminan ing dina Jumuah nalika ngenteni nyoba penipuan Oktober. Hakim Lewis Kaplan ngumumake keputusan kasebut ing pengadilan federal Manhattan sawise jaksa penuntut nuduh Bankman-Fried ngrusak saksi. ...Waca liyane.