Loading . . . DILUNCUR
LifeLine loading bar
Spanduk warta tanpa sensor LifeLine Media

News Financial paling anyar

Warta finansial alternatif kanthi fakta sing ora disensor lan pendapat sing ora bias.

Pinjaman Kertu Kredit UK Skyrockets - Paling Dhuwur Wiwit 2005

30 September 2022 — Utamane mudhun kanggo nambah biaya urip, utang kertu kredit ing Inggris nyathet angka paling dhuwur wiwit Oktober 2005.

In fitur ing nggunakake kertu kredit antarane konsumen UK, Kristy Dorsey laporan sing utang kertu kredit tambah dening ÂŁ740 yuta sasi sawise sasi, kang 13% luwih saka taun sadurunge.

Dadi ing pikirane, artikel iki bakal menehi perspektif sing luwih jero babagan carane utang kertu kredit ing Inggris tekan dhuwur kabeh wektu....Waca liyane.

Investor CRYPTO: Apa Sampeyan Akhire Sinau Pelajaran Sampeyan?

18 Mei 2022 - Pasar cryptocurrency wis ambruk. Milyar dolar wis vaporized. Nanging ana pelajaran berharga sing bisa disinaoni investor crypto saka iki.

Pasar crypto kabeh wis ngalami sell-off sing ekstrem, kanthi Bitcoin (BTC) mudhun udakara 10% kanggo minggu lan meh 25% kanggo sasi. Diiringi Ethereum (ETH) lan Cardano (ADA), sing mudhun 30% lan 37% saben wulan.

Wis tambah parah…Waca liyane.

Pasar Saham MELTDOWN: 5 Alasan kanggo Metu SAIKI

13 September 2021 - Lampu peringatan sumunar nuduhake yen saiki wis wayahe metu saka pasar saham! 

Akeh ahli kuwatir yen kacilakan pasar saham ora bisa dihindari amarga koktail warta ala ekonomi.

Wiwit kacilakan pasar saham Maret 2020, nalika pandemi diwiwiti, pasar saham AS wis entuk bathi sawise S&P 500 tekan paling dhuwur ing kabeh wektu luwih saka $4,500 lan NASDAQ 100 mundhak luwih saka $15,600, nanging kabeh sing apik kudu kedadeyan. pungkasan. 

Sing pungkasan bisa uga saiki ...Waca liyane.

Napa CARDANO Bisa Dadi RAJA Anyar saka Cryptocurrency

06 September 2021 - Token ADA Cardano mung jeblugan $ 3, tekan dhuwur kabeh wektu lan duweni potensi kanggo dethroning Bitcoin lan Ethereum dadi raja crypto. 

Cardano, saiki rangking minangka cryptocurrency paling gedhé nomer telu ing donya miturut tutup pasar wis ambruk ing pungkasan.

Nalika Bitcoin, crypto no.1 ing donya, wis gagal rally cedhak dhuwur sadurunge luwih saka $60,000, token ADA Cardano wis skyrocketed liwat dhuwur sadurungé mung liwat $2, kabeh cara kanggo…Waca liyane.

Boom utawa Bust !? Wektu KRITIKAL kanggo Investor Crypto

17 Agustus 2021 - Bitcoin ana ing tingkat teknis kritis lan pasar crypto wis ngliwati titik psikologis kunci sing bisa nyebabake kacilakan crypto sing luwih jero. 

Ing tangan liyane…

Iki bisa dadi wektu paling apik kanggo nandur modal yen pasar tetep ing level iki. 

Nilai total pasar cryptocurrency wis…Waca liyane.

Akibat Inflasi: Biden Nelpon OPEC iku MUNAFIK!

13 Agustus 2021 - Ing upaya aneh kanggo nglawan inflasi lan mundhake rega gas, pamrentahan Biden njaluk OPEC lan sekutu-sekutune supaya nambah produksi minyak. 

Gedung Putih ujar manawa persetujuan Juli nambah produksi 400,000 barel saben dina "Mung ora cukup."

Laju inflasi AS ana ing dhuwur 13 taun, amarga alangan rantai pasokan lan tambah permintaan. 

Ora gumun ...Waca liyane.

Saham Maskapai Bisa Ditemokake kanthi Permanen Kanthi Pangarep-arep Sithik Kanggo Lepas landas

Saham maskapai

07 July 2021 - Maskapai penerbangan wis nosedived karo kabeh maskapai utama sing kelangan kapitalisasi pasar sing akeh, nanging sing paling ala isih bakal teka. 

Nalika COVID-19 tekan, industri maskapai dadi paling parah, nanging wiwit Maret 2020, saham maskapai saya alon-alon pulih amarga ekonomi mbukak maneh. 

Kabar ala:

Nanging, pemulihan kasebut mandheg kanthi brutal ing wiwitan musim panas iki maskapai utama mudhun luwih saka 10% wiwit wiwitan wulan Juni. 

Iki sebagian saka larangan perjalanan sing dianyari ing tengah-tengah lonjakan anyar Varian COVID. Kanselir Jerman Angela Merkel ngusulake larangan UK lelungan saka ngetik Uni Eropa, apa padha divaksinasi utawa ora! 

UK maskapai wis dijupuk hit utama nalika Boris Johnson tundha mbukak maneh lengkap sajrone patang minggu amarga varian delta COVID-19 sing anyar.

Iku dadi luwih elek:

Soaring prices lenga uga wis ora mbantu minangka Minyak mentah AS tekan dhuwur $77 saben barel ing awal Juli. Iki tegese sing rega bahan bakar jet wis surged karo iku beyo pinunjul kanggo Airlines ing ndhuwur nomer penumpang dwindling. 

Tren munggah ing rega minyak kamungkinan bakal terus amarga tekanan inflasi, utamane karo pamrentahan Biden ing a belanja pemerintah spree. Gabung karo printing dhuwit sing akeh dening bank sentral, inflasi teka lan tegese rega lenga luwih dhuwur. 

Kayane ora mungkin maskapai bakal bali menyang kamulyane sadurunge, COVID-19 adoh saka mati lan business travel wis dijupuk hit permanen karo akeh rapat-rapat rampung sakbenere. 

Donya wis wis online, Zoom minangka cara anyar kanggo nindakake bisnis lan katon ora bisa diganti. 

Ing ngisor iki: 

Bisnis lelungan bisa uga mati lan nganti watesan lelungan rampung dicabut lan rega minyak dadi stabil, kayane saham maskapai ora duwe pangarep-arep kanggo lepas landas.

DOLLAR BURNING: Biden Kepengin Mbuwang Pamrentah $6 Triliun LAIN!

Biden wis setuju karo tagihan infrastruktur $ 1.2 triliun, ujar, "Kita duwe kesepakatan" sawise ketemu karo para senator ing Gedung Putih. 

Iki dikirim Wall Street skyrocketing kanggo rekor dhuwur, nanging ing wedi marang inflasi mung tambah parah. 

Rencana kasebut kalebu pendanaan kanggo transportasi, listrik, dalan, jembatan, lan infrastruktur internet. Biden janji yen paket kasebut bakal ngasilake jutaan pakaryan. 

Nanging ana siji caveat Ageng: 

Biden ujar manawa tagihan kasebut gumantung saka tagihan mbuwang sing luwih gedhe ing mangsa ngarep. Biden ngusulake iki minangka mbuwang mbuwang $ 6 triliun sing ditujokake kanggo prioritas sayap kiwa kayata perawatan bocah, pendhidhikan, lan owah-owahan iklim. 

Punika kicker nyata:

Tagihan mbuwang $ 6 triliun sing nggegirisi lagi disusun dening sosialis bangga Bernie Sanders! Dikarepake yen tagihan iki bakal ngunggahake pajak kanggo wong sugih lan perusahaan supaya bisa nutupi biaya kasebut. 

Nanging iki mung setengah saka crita ...

Speaker House, Nancy Pelosi, uga sarujuk yen dheweke ora bakal ngliwati siji tagihan tanpa liyane. Iku bakal liwati dening a rekonsiliasi anggaran proses sing ora mbutuhake swara saka Republik ing Senat! 

Iki kabeh nuduhake siji bab:

Inflasi, Biden bakal terus ngrusak dolar lan iki warta ala kanggo kabeh wong Amerika. 

Apa sampeyan pengin lungguhan nalika Biden ngobong dhuwit sampeyan? INFLASI Saiki Teka: Iki 7 SOLUSI Gampang…

Wedi Inflasi: STORM sing SEMPURNA bakal ditindakake

"Aja nyimpen dhuwit ing bank utawa sampeyan bisa nemokake apa sing bisa sampeyan tuku Ferrari, saiki mung bakal menehi sampeyan skuter mobilitas bekas kanthi noda sing bisa dipertanyakan ing kain pelapis."

Indeks saham ing saindenging jagad ambruk amarga wedi inflasi paling parah sajrone pirang-pirang dekade. 

Saham teknologi AS ngalami bencana kaping telu berturut-turut. Indeks NASDAQ ambruk meh 2.5% dina iki amarga nambah wedi inflasi. Rega konsumen AS, sing diukur dening Indeks Rega Konsumen (Indeks Rega Konsumen utawa indeks CPI) wungu ing tingkat paling cepet wiwit 2008, dilapurake sawise kenaikan 4.2% ing April.

Inflasi wis dadi kuwatir wiwit pandemi nalika pamrentah lan bank pusat kudu ngompa dhuwit menyang ekonomi. Kabijakan moneter sing gampang dadi ala sing dibutuhake amarga mayuta-yuta wong kelangan pakaryan amarga pandemi paling ala sing katon sajrone 100 taun. 

Presiden Biden wis nyebabake rasa wedi inflasi AS amarga 'rencana nylametake' $ 1.9 triliun. Pembelanjaan pamrentah sing kaya ngono nyebabake akeh alis ing antarane para ekonom lan pancen bener. Nalika dhuwit kasebut bisa ditindakake kanthi ekonomi lan konsumen wiwit mbuwang, rega bakal mundhak kanthi cepet. Sing persis kedadeyan ing wulan April kanthi dolar AS (diukur kanthi indeks dolar)…Maca crita lengkap.

Elon Musk Langsung ngrusak Dogecoin kanthi Penampilan SNL!

Elon Musk nggawe penampilan sing paling diantisipasi ing Saturday Night Live (SNL). Mung butuh 14 menit nganti dheweke nyambungake cryptocurrency meme liar, Dogecoin. 

Musk nggawa ibune lan dheweke kandha, "Aku bungah kanggo hadiah Hari Ibu. Aku mung ngarep-arep yen dudu Dogecoin ”. Musk mangsuli lan ngguyu, "Iku. Mesthine, "iki ngirim Dogecoin mudhun saka $ 0.70 nganti $ 0.49 saben koin, nyuda meh 25%. 

Pedagang Dogecoin ngenteni kanthi ambegan kanggo penampilan SNL Elon Musk ngerti yen bakal nyebabake sawetara tumindak pasar. Kasunyatan bilih rega ambruk ndadekake dheweke kaget. 

Dogecoin punika cryptocurrency sing digawe minangka guyon dening insinyur piranti lunak ing 2013, koin kasebut minangka turunan saka Luckycoin. Boten kados Bitcoin iku ora duwe sumber tetep, Nanging nuduhake akeh fitur technical kanggo Litecoin. 

Ing Januari 2021 mundhak luwih saka 800% amarga Elon Musk lan kegilaan pasar sing ana ing sekitar GameStop remet singkat. Tekan dhuwur kabeh wektu luwih saka $ 0.7 minggu iki kanthi kapitalisasi pasar sekitar $ 85 milyar. 

Amarga akeh kegiatan dagang ing sekitar penampilan Musk ing SNL, platform dagang Robinhood sementara ambruk. 

Dogecoin rebound sanajan rada udakara $ 0.56. Apa pedagang bakal ndeleng iki minangka kesempatan liyane 'tuku dip' utawa pungkasane rally epik isih kudu dideleng.

Rega Bitcoin Dibusak dening Presiden Biden!

Rega Bitcoin dibongkar dening Presiden Biden

Bitcoin njupuk pukulan ngancurake wingi nalika ambruk ing ngisor $ 50,000 saben koin kanggo pisanan wiwit awal Maret. Sawise nggayuh pirang-pirang wektu paling dhuwur ing taun iki lan meh tekan $ 65,000 saben duwit receh, ing minggu siji Bitcoin ngeculake meh $ 15,000 ing regane.

Alasane? Presiden Joe Biden! 

Arang banget politik mengaruhi pasar cryptocurrency amarga umume ora diatur karo pemerintah lan bank-bank sentral duwe sethitik kontrol liwat cryptocurrencies. Kurang kontrol pemerintah minangka salah sawijining alasan utama Bitcoin dadi populer.  

Nanging, Joe Biden wis ngumumake rencana kanggo pindho pajak kapital nganti meh 40% saka 20% kanggo wong sing entuk luwih saka $ 1 yuta saben taun. Tujuane Biden yaiku mbayar pajeg kanggo wong Amerika sing paling sugih kanggo ngatasi ketimpangan finansial lan mbiayai belanja pamrentah sing saya tambah amarga pandemi.

Iki nggegirisi para investor Bitcoin amarga koin kasebut ambruk ing kabar kasebut. Kanggo investor Bitcoin sugih bakal kelangan 20% luwih saka bathi kanggo pajak tinimbang saiki. Iki micu adol massive amarga investor ngarahake adol dhuwit recehan kanthi cepet sadurunge Gedung Putih resmi ngliwati rencana pajak anyar.

S&P 500 lan Nasdaq uga kena pengaruh amarga pajak kapital ditrapake kanggo kabeh investasi. Nalika ditakoni babagan rencana pajak Biden, Jen Psaki, sekretaris pers Gedung Putih ujar manawa pandangan Biden yaiku kudu ana ing mburi wong Amerika, perusahaan lan bisnis sing paling sugih sing bisa mbayar. Dheweke uga ujar manawa tim ekonomi Biden percaya yen ora bakal duwe pengaruh negatif marang ekonomi. 

Kanthi iki mundhak drastis ing tax ibukutha hasil lan mundhak ing pajak perusahaan, prospek pasar kanggo saham lan cryptocurrency ora katon dadi rosy. Kayane nggayuh paling dhuwur ing kabeh wektu dudu perkara sing bakal dideleng ing mangsa ngarep karo Biden sing dadi pimpinan ekonomi. 

Minggu INI KRITIK kanggo Bitcoin lan Pasar Saham (Lampu Peringatan Berkedip!)

Kita lagi ing titik kritis kanggo Bitcoin lan pasar saham! 

Mbok wingi ana bebaya yen gelembung Bitcoin arep njeblug lan njupuk gelembung pasar saham. Kita ana ing titik kritis, minggu ngarep bakal penting.

Wingi ana peringatan, peringatan babagan carane cepet entuk bathi ing pasar saiki. Kita uga nyekseni wiwitan kacilakan Bitcoin lan pasar saham utawa rally edan liyane sing nggawa kita menyang dhuwur anyar.

Bitcoin lan indeks NASDAQ 100 wis obah rada nyelarasake ing pungkasan, loro-lorone ngengingi tingkat paling dhuwur ing kabeh wektu. Akeh saham ing NASDAQ entuk manfaat saka rapat umum Bitcoin kayata perusahaan teknologi finansial kaya manufaktur PayPal lan GPU kaya Nvidia. Tesla uga ngumumake wis langsung nandur modal ing Bitcoin lan wis entuk bathi sing akeh.

Nanging, nalika Elon Musk ngakoni liwat Twitter sing Bitcoin bisa Highly diregani lan Janet Yellen disebut cryptocurrency "ora efisien" lan "highly spekulatif", duwit receh njupuk koreksi cetha. Sanajan Bitcoin wis ditampa luwih institusional ing taun iki, isih kudu dideleng yen mata uang sing bisa ilang 20% ​​saka regane ing sawijining dina bisa ditindakake. Saiki isih awal sadurunge Bitcoin bakal ditampa kanthi wiyar.

Digabungake karo badhan saka kapentingan tarif Rising karo Hasil treasury note 10 taun tekan 1.36% lan hasil obligasi treasury 30 taun munggah dadi 2.17%, saham tech duwe mundur utama.

Pitakonan iku sanadyan, iki liyane tuku-the-dip kesempatan kanggo nggayuh liyane kabeh-wektu dhuwur utawa wektu kanggo mbukak kanggo bukit minangka pasar sing arep nabrak?

Nonton video lengkap kanggo ngerteni…

Broker Inggris SAIKI MANIPULASI PASAR kanggo Melawan Reddit Wallstreetbets Traders!

Laporan bakal teka yen makelar Inggris uga manipulasi pasar kanthi mungkasi investor ritel saka tuku opsi saham, indeks lan kontrak berjangka. 

Iki kedadeyan sawise minggu kepungkur nalika makelar AS kayata Robinhood winates dagang ing saham tartamtu kanggo nglawan pedagang Reddit Wallstreetbets. 

Nonton video lengkap kanggo warta utama lan supaya kita ngerti pikirane babagan kahanan pasar saham saiki! 

Hedge Funds minangka DUMPING Saham Tech! | DATA Kelembagaan

Data institusional saka Nasdaq nuduhake hedge fund, reksa dana lan manajer dana profesional liyane adol saham teknologi kanthi cepet! Dheweke mbuwang menyang investor ritel! 

Bisa uga dheweke ndeleng gelembung pasar saham wis dibentuk lan kita bakal ngalami kacilakan pasar saham ing taun 2021. 

Nonton video lengkap kanggo ndeleng apa sing wis ditemokake sing ora ana perusahaan media finansial liyane sing bakal menehi pitutur marang sampeyan!

DATA sing nyusahake prédhiksi kacilakan BITCOIN sing ngrusak ing 2021 Bisa Teka!

Nalika kita nindakake riset kanggo video sing bakal teka, kita nyaring ton data ing Bitcoin lan nemokake kasunyatan sing nggegirisi lan gawe kaget. 

Faktor siji iki bisa nyebabake Bitcoin ambruk ing taun 2021 lan saya tambah parah. Apa iki bisa nalika gelembung Bitcoin bledosan? 

Watch video lengkap kanggo ndeleng temuan kita lan supaya kita ngerti pikirane! 

DATA Nuduhake Pasar Saham CRASH Teka!

Deleng data pasar saham saiki lan adhedhasar data historis kacilakan pasar saham kepungkur, meh ora bisa dihindari yen kacilakan pasar saham bakal teka ing 2021. 

Nonton video lengkap kanggo ndeleng apa sing wis ditemokake!