Alternative political news LifeLine Media uncensored news banner

Warta Politik Paling Anyar

Warta politik alternatif saka salah sawijining situs warta konservatif sing paling apik.

💥 Acara

KOREA SELATAN Pemilu Shocker: Pamilih Miring Ngiwa ing Sejarah

KOREA SELATAN Pemilu Shocker: Pamilih Miring Ngiwa ing Sejarah

Pamilih Korea Selatan, sing ora seneng karo ekonomi sing mudhun, nuduhake ora setuju marang Presiden Yoon Suk-yeol lan Partai Kuasa Rakyat (PPP). Jajak pendapat awal nuduhake kemiringan dramatis ing Majelis Nasional, kanthi koalisi DP/DUP oposisi ing jalur kanggo menang antarane 168 lan 193 saka 300 kursi. Iki bakal ninggalake PPP Yoon lan mitrane mung 87-111 kursi. ...Waca liyane.

📰 Artikel

Teror Kenaikan Pajak Biden: Kepiye Wall Street Bisa Diguncang dening Owah-owahan Kasugihan sing Disaranake

Kenaikan Pajak Biden Loom Over Wall Street - Kepiye pengaruhe investasi sampeyan? Stabilitas pasar macet ing imbangan amarga kenaikan pajak sing diusulake ngancam bakal ngrusak kekuwatan ekonomi. Temokake saham endi sing mundhak lan sing kena pengaruh ing iklim finansial sing geger iki... ...Waca liyane.

📰 Artikel

BIDEN vs TRUMP: Perang Dhuwit ing Balapan menyang Gedung Putih

JUDUL: Biden's Second Presidential Run: Rapid Fundraising, Grassroots Tactics, and Trump's Free PR EdgeJoe Biden's ...Waca liyane.

💥 Acara

HOSTAGES ISRAELI & Bencana Diplomatik Biden: Bebener sing Ngagetake Dibukak

HOSTAGES ISRAELI & Bencana Diplomatik Biden: Bebener sing Ngagetake Dibukak

134 sandera Israel dilaporake ditahan ing Rafah, ndadékaké Israel mikir babagan rembugan kanggo kebebasan. Kahanan iki muncul sanajan Presiden Joe Biden ngati-ati marang Israel sing mlebu Rafah. Dheweke nyatakake keprihatinan kanggo warga sipil Palestina sing ngungsi ing kana. Sing nggumunake, katon manawa kesejahteraan warga sipil kasebut ana ing Israel, dudu Hamas - fraksi sing wis mrentah Gaza meh rong puluh taun lan nyebabake perang ing 7 Oktober. ...Waca liyane.

💥 Acara

HOSTAGES ISRAELI Kejiret ing Fiasco Diplomatik Biden: Konsekuensi sing ora katon

ISRAELI HOSTAGES Caught in Biden’s Diplomatic Fiasco: The Unseen Consequences

Nasib 134 sandera Israel, sing dipercaya ditahan ing Rafah, nyurung Israel menyang negosiasi supaya dibebasake. Gerakan iki kedadeyan sanajan Presiden Joe Biden ngati-ati umum marang intervensi Israel ing Rafah, amarga ana risiko potensial kanggo warga sipil Palestina sing golek papan perlindungan ing kana. Intriguingly, katon sing tanggung jawab kanggo sipil iki tumiba ing Israel, ora Hamas - organisasi kontrol Gaza kanggo saklawasé rong puluh lan instigator saka 7 Oktober perang. ...Waca liyane.

🎁 Iklan
📰 Artikel

WORLD On EDGE: Sumpah Putin kanggo Dendam lan Krisis Kredibilitas Biden Ngganggu Tahap Global

Judul: A Week of Global Unrest: Security in Jeopardy ...Waca liyane.

💥 Acara

TRUMP SURGE Ahead ing Michigan: Perjuangan Biden kanggo Ngamanake Pangkalan Diekspos

TRUMP SURGES Ahead in Michigan: Biden’s Struggle to Secure Base Exposed

Surat suara uji coba anyar ing Michigan wis ngumumake pimpinan sing nggumunake kanggo Trump babagan Biden, kanthi 47 persen milih mantan presiden dibandhingake 44 persen kanggo incumbent. Asil iki kalebu ing margin kesalahan ± 3 persen survey, lan sangang persen pamilih isih durung mutusake. ...Waca liyane.

💥 Acara

Debat Tol GAZA DEATH: Pakar Tantangan Penerimaan Biden babagan Tokoh Hamas sing Ngembang

GAZA DEATH Toll Debate: Expert Challenges Biden’s Acceptance of Hamas’s Inflated Figures

Sajrone pidato Negara Kesatuan, Presiden Biden nyebutake statistik kematian Gaza saka kementerian kesehatan sing dikontrol Hamas. Angka kasebut, nyatakake 30,000 fatalitas, saiki ditliti dening Abraham Wyner. Wyner minangka ahli statistik sing dihormati saka Universitas Pennsylvania. ...Waca liyane.

💥 Acara

GOP'S Self-Destruction: Gowdy Slams Pilihan Calon Republik lan Gagal Pemilu

GOP’S SELF-Destruction: Gowdy Slams Republican Candidate Choices and Election Failures

Ing ijol-ijolan pamikiran-provoking, host Rich Edson melu debat karo tamu Trey Gowdy babagan budget Senat looming. Edson wungu mamang apa Republik wis ngatur kanggo rembugan menehi hasil mupangati, senadyan ora nyekeli sway liwat Senat utawa Gedung Putih. Kanggo nanggepi, Gowdy ora mandheg ngritik partaine dhewe. Dheweke negesake manawa pemilihan calon subparlemen GOP lan kinerja pemilihan sing kurang apik minangka akar masalah saiki. Minangka bukti, dheweke nyebutake kuciwane pemilihan anyar. Iki kalebu midterms November pungkasan ing ngendi House Republicans kurang saka pangarep-arep, lan pemilihan Georgia 2021 sing ndeleng loro Senator Republik unseated. Ing ngarep, Gowdy nyuworo weker babagan akibat potensial yen Demokrat ngrebut kabeh telung cabang - House, Senat, lan White House. Dheweke ngelingake yen tagihan anggaran sing ngrugekake ora bisa dihindari ing kahanan kaya ngono. Tanggung jawab kanggo asil bisa iki? Miturut Gowdy, iku gumantung ing pundak GOP amarga pilihan calon sing ora apik lan gagal ngamanake pemilihan sing bisa dimenangi. ...Waca liyane.

🎁 Iklan
📰 Artikel

Garis BATTLE Digambar: Rally Ohio sing Dramatis TRUMP lan Konflik Israel-Hamas sing Geger

# Rally Ohio Trump: Nyengkuyung Moreno, Kritik Biden lan Dolan ...Waca liyane.

📰 Artikel

Saka REAGAN nganti TRUMP: Mbukak Dampak Kabijakan Konservatif ing Panggung Donya

Taun 1983 ditandhani dening deklarasi kendel Presiden Ronald Reagan babagan Uni Soviet ...Waca liyane.

📰 Artikel

Pajak Billionaire BIDEN: Napa Wall Street Nahan Ambegan kanggo Alamat Negara Uni

Gerakan wani Biden bisa goyangake Wall Street! Apa kenaikan pajak bakal nyebabake kerusuhan pasar utawa nggawe kesempatan anyar? Investor, wektune kanggo nyiyapake perjalanan liar!... ...Waca liyane.

💥 Acara

Lagu SWAN Theresa May: Mantan PM Inggris Metu saka Politik Sawise 27 Taun

Theresa May - Wikipedia

Mantan Perdana Menteri Inggris Theresa May wis nuduhake rencana pensiun saka politik. Pengumuman iki diwiwiti sawise karir 27 taun sing misuwur ing Parlemen, sing kalebu masa jabatan telung taun sing tantangan minangka pimpinan negara sajrone krisis Brexit. Pensiun kasebut bakal ditrapake nalika pemilihan ditindakake ing pungkasan taun iki. ...Waca liyane.

🎁 Iklan
💥 Acara

PUTIN'S Dark Turn: Saka Otoriter menyang Totalitarian - Evolusi Ngagetake Rusia

Boris Nemtsov - Wikipedia

Sawise mateni pimpinan oposisi Boris Nemtsov ing Februari 2015, kaget lan nesu nesu liwat 50,000 warga Moskow. Nanging, nalika tokoh oposisi sing kondhang Alexei Navalny tiwas ing mburi bar ing Februari 2024, wong-wong sing sedhih amarga kalah ngadhepi polisi huru hara lan ditahan. Owah-owahan iki menehi tandha transformasi sing nggegirisi ing Rusia Vladimir Putin - saka mung ngidinke dissent nganti ngremukake kanthi brutal. ...Waca liyane.

📰 Artikel

Kaputusan MAUNANIMOUS Mahkamah Agung: Kelayakan Suara TRUMP Ditahan Senadyan Tantangan Hukum lan Komentar Kontroversial

Trump Triumphs: Mahkamah Agung ndhukung Kelayakan Surat Suara ...Waca liyane.