Image for lucy letby

THREAD: lucy letby

Utas Media LifeLineā„¢ nggunakake algoritma canggih kita kanggo nggawe utas babagan topik apa wae sing dikarepake, nyedhiyakake garis wektu, analisis, lan artikel sing gegandhengan.

News Timeline

Panah munggah biru
Lucy Letby nyoba

Perawat Lucy Letby NOLAK Mateni Bayi Pitung lan Nyoba Mateni Sepuluh Liyane

- Lucy Letby, perawat Inggris umur 33 taun, dituduh mateni pitung bayi lan nyoba mateni sepuluh liyane ing unit neonatal antarane Juni 2015 lan Juni 2016. Sajrone nyoba ing Pengadilan Mahkota Manchester, Letby nolak tuduhan kasebut, lan negesake manawa "mateni bayi" ora ana ing pikirane.

Sawise tingkat kematian bayi sing luar biasa dhuwur ing unit neonatal Countess of Chester Hospital wiwit taun 2015 nganti 2016, perawat sing lair ing Hereford, Lucy Letby, dicekel nanging dibebasake kanthi jaminan ing taun 2018. Sawise ditahan maneh lan dibebasake, Letby pungkasane dituntut wolung. counts saka Rajapati lan sepuluh counts saka nyoba matĆØni.

Uji coba sing paling diantisipasi diwiwiti ing Oktober taun kepungkur lan dijadwalake rampung ing Mei.

Panah mudhun abang