Loading . . . DILUNCUR

Warta Kanthi Video

TAIWAN SHAKEN: Gempa Paling Kuat sajrone 25 Taun

- Taiwan ngalami lindhu paling kuat sajrone 25 taun ing dina Rebo. Lindhu kasebut nyebabake sangang tiwas lan nyebabake luwih saka sewu wong cilaka. Asalé saka pesisir Hualien County, nyebabake karusakan struktural sing signifikan lan akeh sing terdampar ing tambang lan taman nasional.

Ibukutha, Taipei, sing adohe kurang luwih 150 kilometer, uga ngrasakake efek lindhu kasebut. Akeh bangunan lawas sing ilang ubin amarga gempa susulan sing nyebabake evakuasi sekolah. Ing Hualien, sawetara lantai lemah remuk amarga intensitas lindhu meksa warga mlayu liwat jendhela.

Operasi nylametake saiki ditindakake ing saindhenging Hualien amarga tim nggoleki sing kepepet ing reruntuhan nalika nggarap struktur sing ora stabil. Kahanan kasebut saya ganti kanthi macem-macem laporan babagan wong sing ilang utawa terdampar amarga upaya nylametake terus terus-terusan.

Badan pemadam kebakaran nasional Taiwan nglaporake manawa udakara 70 buruh sing kepepet ing rong tambang watu aman sanajan dalan akses rusak amarga watu sing tiba. Operasi Airlift direncanakake kanggo enem buruh ing Kamis.

Video liyane

Politics

Warta paling anyar sing ora disensor lan panemu konservatif ing AS, Inggris, lan politik global.

njaluk paling anyar

Bisnis

Warta bisnis sing nyata lan ora disensor saka sak ndonya.

njaluk paling anyar

Finance

Warta finansial alternatif kanthi fakta sing ora disensor lan pendapat sing ora bias.

njaluk paling anyar

Hukum

Analisis hukum sing jero babagan uji coba lan crita kejahatan paling anyar saka saindenging jagad.

njaluk paling anyar