Loading . . . DILUNCUR
LifeLine loading bar

10 Penampakan UFO sing dadi BUKTI Alien Paling Apik!

File UFO iki minangka bukti sing paling cedhak kanggo bukti yen ana alien sing bakal sampeyan entuk!

Bukti paling apik saka alien

NOMOR 2 BAKAL NYETEH JAW LAN NOMOR 9 PANJENENGAN BUNGA!

Bukti alien paling apik 2021 ...

| By Richard Ahern - Pamrentah AS pungkasane ngakoni yen wis nelusuri UFO luwih saka 70 taun lan wis nerbitake akeh bukti UFO anyar kanggo publik. 

Iku teka sawise angkatan laut nerbitake video saka fenomena aerial sing ora dingerteni (UAP) sing adoh banget lincah kanggo pesawat kadonyan lan wujude kaya tic-tac. Video sing padha wis bocor lan saiki diakoni nyata ing laporan UFO pemerintah AS.

Nanging ngenteni! Sing mung ngeruk permukaan…

Kita duwe harta karun bukti UFO sing pancen nyenengake, nanging pitakonan nyata sing pengin dijawab yaiku apa bukti paling apik babagan alien sing bisa ditemokake!?

Kita wis nemokake kanggo sampeyan…

Kita wis nyilem menyang jero laporan pemerintah sing mentas dirilis lan rahasia (kalebu laporan umum paling anyar saka 25 Juni 2021), cuplikan sing didhelikake, lan laporan saksi mata sing disensor. Kita wis ngentekake pirang-pirang wulan nyaring data kanggo nggawa sampeyan uncensored bebener lan bukti sing paling apik lan paling dipercaya sing bisa ditemokake.

Sampeyan ora bakal kuciwa amarga kita mung kalebu laporan sing duwe bukti sing kuat, saksi sing bisa dipercaya lan akeh, lan kedadeyan sing ora ana panjelasan sing wicaksana kajaba alien!

Kita wis nemokake laporan sing didhukung dening cathetan resmi pemerintah lan sawetara kasus sing durung tau diliput media sadurunge, mula sampeyan kaget!

Bayangake wae…

Kita duwe metode propulsi sing edan, tic-tac mabur, piring terbang sing ambane mil, lan 'rambut malaikat'! Ora kanggo sebutno materi radioaktif, pola diobong menyang kulit, lan crita pribadhi kanggo ndhuwur iku!

Ayo dadi macet menyang bukti asing sing paling menarik ...

Daftar isi (langsung menyang): 

  1. Pamrentah AS negesake UFO - Cara propulsi sing ora biasa!
  2. Rambut malaikat - Florence, Italia, 1954
  3. Penampakan UFO Alderney, 2007
  4. Pentagon konfirmasi penampakan UFO (video UFO dening Pentagon)
  5. Penampakan UFO Bandara Internasional O'Hare, 2006
  6. UFO ndelok American Airlines, 2021
  7. Pamrentah AS negesake UFO ing 2018 kanthi gambar
  8. Nasa ngilangi siaran langsung nalika UFO muncul, 2016
  9. Insiden Falcon Lake, 1967
  10. Kisah pribadiku, Malvern, UK, 2006

Kesimpulan - Apa sing bakal ditindakake…

1) Pamrentah AS negesake UFO - Cara propulsi sing ora biasa!

Laporan UAP Juni
Laporan UAP Juni - Laporan UFO pemerintah AS.

Iki Ageng!

Kajaba sampeyan wis manggon ing sangisore watu sajrone sawetara wulan kepungkur, sampeyan bisa uga krungu babagan laporan UFO saka pamrentah AS sing dirilis tanggal 25 Juni 2021 babagan informasi deklasifikasi babagan Fenomena Udara sing ora dingerteni (UAP).

Laporan UAP 9-halaman ora lengkap, nanging pesen sing bisa ditindakake yaiku yen ana akeh penampakan dening militer, nanging ora ana sing bisa nerangake!

Sisih paling menarik saka laporan kasebut yaiku bagean sing ujar 'segelintir UAP katon nduduhake teknologi canggih!

Iki narik ati:

Ing 18 kedadeyan saka 21 laporan UAP, para pengamat nglaporake pola gerakan lan karakteristik penerbangan UFO sing ora biasa. 

Bukti UAP iki kalebu obyek sing tetep stasioner ing angin kenceng, obah nglawan angin, maneuver kanthi tiba-tiba, utawa obah kanthi kecepatan sing cukup, tanpa alat propulsi sing bisa dingerteni. 

Dheweke banjur ujar manawa ing sawetara penampakan, sinyal radio digandhengake karo penampakan UAP. Ing tembung liyane, padha obyek teknologi. 

Mikir bab iku:

AS minangka salah sawijining, yen ora negara paling maju teknologi ing donya, kanggo pamarĂ©ntah AS kanggo suggest sing UFOs iki tontonan teknologi temonan luar biasa. 

Mesthi, bisa uga China utawa Rusia, nanging ora mungkin luwih maju kanthi teknologi tinimbang AS; lan AS bakal duwe intelijen babagan teknologi terobosan sing dikembangake China utawa Rusia. 

Kayane ora ana negara sing wis ngembangake teknologi sing adoh saka militer AS, sing nyatane nyatane yen UAP ora dibangun dening manungsa. 

Alien!?

Laporan kasebut uga nuduhake manawa akeh penampakan sing dideteksi dening macem-macem sensor, mula ora ana kemungkinan amarga gangguan sensor. 

Ing bagean tantangan keamanan nasional, banjur ujar manawa saiki ora ana data sing nuduhake manawa 'UAP apa wae minangka bagean saka program koleksi manca utawa nuduhake kemajuan teknologi utama dening mungsuh potensial'. Singkatnya, pamrentah AS percaya manawa ora ana negara manca sing tanggung jawab kanggo penampakan UAP. 

Laporan kasebut nuduhake ana limang panjelasan kanggo penampakan UAP, yaiku keruwetan ing udhara (manuk, balon, lsp.), fenomena atmosfer alam (kristal es, kelembapan, lan sapiturute), pamrentah AS utawa program pangembangan industri (program klasifikasi dening AS. pamarĂ©ntah), sistem musuh manca (China, Rusia, etc.) lan kategori amba disebut 'liyane.' Sanajan ora kasebut kanthi khusus, laporan kasebut ngakoni manawa ana kemungkinan pesawat ruang angkasa extraterrestrial, yen ora, 'liyane' ora bakal ana. 

Laporan kasebut cendhak, lan akeh sing ngarepake analisa UFO sing luwih rinci, nanging iki minangka bukti UFO sing paling apik amarga iki minangka dokumen resmi sing ngakoni manawa ana penampakan sing ora dingerteni.

 

Iki dudu bukti yen alien iku nyata, nanging bukti yen penampakan UFO umume dening militer. 

2) Bulu malaikat - Florence, Italia, 1954

Angel hair italy UFO sighting
Rambut malaikat ditemokake saka penampakan UFO Italia.

Iki salah siji sing paling narik lan unheard-saka Penglihatan UFO

Iku tanggal 27 Oktober 1954, lan sepuluh ewu penggemar bal-balan padha dikemas ing Stadio Artemi Franchi ing Florence, Italia. 

Klub Fiorentina main nglawan Pistoiese, mung sawise setengah wektu, wong akeh dadi meneng. Banjur dumadakan, rame saka wong akeh! 

Para pemain mandheg muter lan bal-balan muter nganti mandheg, ora ana sing nonton pertandingan maneh. 

Mripate kabeh padha nyawang mendhuwur kanthi driji nuding menyang langit. Salah sawijining pemain bal-balan banjur menehi komentar, "Kita kaget, durung nate ndeleng sing kaya ngono. Kita pancen kaget banget.”

Dadi, apa iku?

Dheweke weruh obyek sing bentuke endhog nglayang lan obah alon-alon ing ndhuwur stadion nalika glitter perak tiba saka langit menyang lemah. 

Penonton kelingan ndeleng macem-macem obyek, sing digambarake kaya cerutu Kuba sing obah kanthi cepet nanging banjur mandheg. Kabeh acara mung sawetara menit sadurunge padha lunga. Macem-macem saksi nggambarake glitter keperakan kaya wol katun, sing menehi jeneng sing misuwur yaiku 'rambut malaikat'.

Ana liyane…

Ing dina sing padha, ana akeh penampakan UFO sing dilapurake saka pirang-pirang kutha ing saindhenging wilayah lan sawetara saksi ngaku weruh sinar cahya putih nembak ing langit. Bahan putih uga ditemokake ing bangunan lan wit ing sacedhake.

Bahan kasebut angel diklumpukake amarga cepet banget bubar, nanging ana wartawan sing nekad neliti. Giorgio Batini ngumpulake conto 'rambut malaikat' kanthi dibungkus ing korek api lan dikirim menyang Universitas Florence kanggo analisis kimia. 

Asil kasebut bali amarga ngemot unsur boron, silikon, kalsium, lan magnesium nanging ora ana sing bisa nerangake apa iku.

Ora ana sing bisa nerangake liyane saka urip extraterrestrial, luwih saka sepuluh ewu wong sing nyekseni lan duwe bukti fisik kanggo ndhukung. 

Mung ana siji teori liyane sing bisa ditawakake lan yaiku migrasi laba-laba sing muter jaring sing luar biasa tipis. Sajrone migrasi laba-laba, laba-laba nggunakake jaring minangka layar lan nyambungake bebarengan kanggo mbentuk gumpalan gedhe saka materi putih sing obah ing langit. Migrasi spider, kadhangkala disebut balon, isih kelakon nganti saiki lan dadi pemandangan sing nggumunake.

Nanging, teori iki ambruk ...

Sutera laba-laba digawe saka protein sing ngandhut unsur nitrogen, kalsium, hidrogen, lan oksigen. Bahan 'rambut malaikat' sing diklumpukake ngemot boron, silikon, kalsium, lan magnesium - komposisi sing beda banget! 

Salajengipun, boron lan silicon ora umum ditemokake ing bahan organik, sing ndadekake tandha pitakon babagan apa sing bisa dadi zat sing glitter. 

Iki minangka kasus sing luar biasa lan bisa dipercaya sing ora ana panjelasan logis. 

3) Alderney UFO sighting, 2007

Penampakan UFO sing menarik lan bisa dipercaya yaiku Alderney 2007 katon, sing dumadi ing pesisir kidul Inggris, kanthi UFO katon cedhak karo pulo Guernsey. 

Iki bisa dipercaya amarga rong obyek sing ora biasa ditemokake dening rong pilot sing mabur pesawat sing kapisah ing rute sing beda. 

Salajengipun, penumpang uga nyekseni obyek kasebut uga loro turis ing lemah. 

Ray Bowyer, 50 taun, sing wis udakara 20 taun mabur pesawat komersial, ujar manawa sajrone penerbangan menyang Southampton, Inggris, jam 3 sore, dheweke nyekseni cahya kuning padhang ing sisih kulon. Alderney, Inggris.

Iki nggumunake…

Dheweke kandha, "Iku obyek kuning sing lancip lan lancip kanthi area abu-abu", nalika dheweke ngerti obyek kasebut luwih adoh tinimbang sing dikira dheweke banjur ujar, "Kaping pisanan, aku rumangsa ukurane 737. Nanging mesthine luwih gedhe amarga adohe. Jembaré bisa nganti siji mil.”

Kanthi teropong pembesaran 10x, dheweke bisa nggawe wujud sing jelas. Objek kasebut dawa, tipis, lan runcing ing saben ujung. Iku kuning padhang karo pita abu-abu peteng enveloping iku katelu saka tengen, kaya pita ing cerutu. 

Iku ora kabeh…

Nalika nyedhaki Alderney, dheweke banjur weruh obyek liyane sing padha sing katon luwih cilik nanging mung amarga luwih adoh. Dheweke kandha babagan kedadeyan kasebut, "Aku durung nate ndeleng sing kaya ngono sadurunge sajrone maburku."

Pengontrol lalu lintas bandara Jersey ngandhakake yen bebarengan karo laporan Bowyer, pilot liyane sing mabur kanggo saluran udara Blue Islands uga nyatakake yen dheweke nyekseni UFO kira-kira 1,500 kaki ing sangisore pesawat. 

Pilot Blue Islands mabur menyang Jersey lan njlèntrèhakĂ© obyek kaya Bowyer, nanging ndeleng saka arah ngelawan. 

Loro-lorone pilot nyelehake obyek kasebut ing lokasi lan dhuwur sing padha.

Iku dadi luwih apik…

Sawijining stasiun radio lokal ing Guernsey nglaporake manawa rong pengunjung ing pulo Sark wis takon ing hotel babagan apa rong obyek kuning padhang ing langit kasebut. 

Jejak radar katon kanggo ndhaptar rong obyek sing cocog karo posisi lan wektu penampakan UFO. 

Pilot nggawe rong kesimpulan sing beda: 

Bowyer percaya yen "loro pesawat udhara sing padhet, sing ora lan ora bisa digawe ing Bumi, kerja bareng ing dina iku", dene pilot Blue Islands percaya ing sawetara jinis "fenomena atmosfer".

Ora ana panjelasan resmi sing diwenehake, nanging Bowyer jelas manawa obyek kasebut "nyata" lan dudu fenomena atmosfer.

Nick Pope, sing kerja ing Kementerian Pertahanan Inggris, ujar manawa iki minangka salah sawijining penampakan sing paling nyenengake sing wis dirungokake, nanging Kementerian Pertahanan mutusake supaya ora nyelidiki kedadeyan kasebut.

Alderney UFO Sighting 2007
Ilustrasi obyek adhedhasar cathetan Kapten Bowyer.

4) Pentagon konfirmasi penampakan UFO (video UFO dening Pentagon)

Pamrentah AS ngonfirmasi alien?

Ora cukup, nanging dheweke ngakoni yen video kasebut nyata lan ora dingerteni! 

Bukti UFO paling apik mesthi teka saka pamrentah utawa militer. Sanajan umume wong bakal ujar manawa pamrentah ora bisa dipercaya, mesthine ora bakal ngeculake gambar UFO sing difoto kanggo ngguyu. 

Iki kesepakatan:

Nalika pamrentah utawa militer ngeculake rekaman UFO, sampeyan bisa yakin manawa UFO kasebut ora palsu. Nalika Pentagon ngeculake video UFO, jagad nonton. 

Ing April 2020, ing Pentagon ngeculake telu video bocor sadurunge pilot angkatan laut AS nemoni UFO. Dheweke ngeculake video kasebut kanggo mbusak salah paham babagan apa video kasebut palsu. Dheweke ujar manawa video kasebut nyata lan obyek sing katon tetep ora dingerteni! 

Telung video kasebut nuduhake apa sing dideleng pilot sajrone latihan ing taun 2004 lan 2015. Iki dianggep minangka salah sawijining rekaman UFO sing paling meyakinkan sing tau dijupuk.

Video kasebut dikenal minangka FLIR (video Nimitz, 2004), GOFAST (2015), lan GIMBAL (2015).

Video FLIR 2004 nuduhake loro pilot tempur angkatan laut sing nemokake obyek oblong sing nglayang ing ndhuwur banyu. Obyek banjur digedhekake karo pilot ngandika, "Iku digawe cepet kaya apa-apa aku wis tau weruh". Iki video UFO angkatan laut misuwur saka USS Nimitz

Video GOFAST nuduhake pilot nyoba nglacak obyek berbentuk tic tac sing obah kanthi cepet ing ndhuwur segara. Obah kanthi cepet nganti sistem pelacakan angel dikunci. Pilot-piloté gumun banget karo kacepetané karo siji kandha, "ndeleng mabur iku"!

Video GIMBAL nuduhake obyek sing ora dingerteni sing mabur ing langit lan muter. Pilot keprungu kandha, “Deloken bab punika, pak! Iki muter-muter!”

Pikirake babagan iki:

Sing nggumunake yaiku pilot ngerti apa jenis teknologi aerospace sing ana, dheweke ngerti industri kasebut. Kanggo wong-wong mau ngomong, 'Omg delengen bab iku' ngandika kabeh. 

Video kasebut sadurunge ngambang ing internet, nanging saiki pamrentah wis ngonfirmasi legitimasi kasebut, mula dadi bukti UFO sing paling kuat.

5) O'Hare International Airport UFO sighting, 2006

bukti UFO liyane ngalangi teka ing 2006, ing Bandara Internasional O'Hare ing Chicago. 

Ing tanggal 6 Nopember 2006, panguwasa ing bandara nampa laporan manawa 12 karyawan United Airlines lan siji saksi saka njaba bandara lagi nyekseni obyek sing bentuke piring metalik sing nglayang ing Gate C-17. 

Kapal kasebut uga disekseni dening pilot, mekanik, lan karyawan maskapai liyane. 

Obyek iki nglayang watara 5 menit nalika karyawan kesusu metu kanggo ndeleng nalika krungu chatting ing radio. Dheweke diterangake minangka obyek kanthi bentuk cakram metalik kanthi diameter 6-24 kaki lan werna abu-abu peteng. 

Iki kicker:

Sawise 5 menit, kapal kasebut mati kanthi kecepatan dhuwur, nggawe bolongan ing méga. Iki ninggalake bolongan biru sing cetha banget ing lapisan mega sing kandel, sing ora suwe ditutup.

Sing nggumunake, kontrol lalu lintas udhara ora ndeleng obyek kasebut lan ora katon ing radar. 

Administrasi Penerbangan Federal (FAA) ngaku minangka fenomena cuaca lan mulane ora bakal neliti maneh, mula ora ana panjelasan resmi sing diwenehake. 

Nanging, siji saksi saka njaba bandara nalika njlèntrèhaké ing UFO awujud cakram ujar manawa dheweke jelas banget yen "jelas dudu awan."

Akeh saksi sing ora setuju karo panjelasan fenomena cuaca lan "kesal" amarga keputusan FAA ora neliti. Pusat Pelaporan Penerbangan Nasional babagan Fenomena Anomali (NARCAP) nerbitake laporan 155-halaman lan njaluk penyelidikan pemerintah babagan penampakan kasebut. 

Pola kasebut padha karo penampakan liyane, kapal sing nglayang lan banjur mundur kanthi cepet kanthi kecepatan dhuwur, dudu barang sing bisa ditindakake dening pesawat konvensional, sampeyan bisa ujar manawa iki minangka bukti saka urip extraterrestrial sing ngunjungi kita.

Bandara Internasional O'hare UFO
Penampakan UFO Bandara Internasional O'Hare.

6) UFO ndelok American Airlines, 2021

Salah siji sing paling anyar Penglihatan UFO dening pilot American Airlines mabur liwat New Mexico ing Februari 2021. 

Pilot kacarita weruh "obyek silinder dawa" teka langsung ing pesawat, cedhak banget nganti meh nabrak!

Pilot panik:

Pilot langsung nelpon kontrol lalu lintas udhara lan takon, "Apa sampeyan duwe target ing kene?" lan banjur nerangake, "Kita mung duwe soko sing ngluwihi - aku ora seneng ngomong iki - katon kaya obyek silinder sing dawa."

Pilot kasebut kanthi cemas mikir yen iku rudal jelajah. Dheweke ujar manawa obah cepet banget lan nggedhekake sisih ndhuwur pesawat. 

Iki sing aneh:

FAA ujar manawa pengontrol lalu lintas udhara "ora weruh obyek ing wilayah kasebut ing radarscopes."

FBI ujar manawa ngerti kedadeyan kasebut, nanging ora ana panjelasan. 

Pancen aneh yen obyek kasebut ora katon ing kontrol lalu lintas udhara amarga kudu ngerti babagan kabeh sing ana ing langit supaya ora tabrakan. 

Siji-sijine panjelasan saliyane iki yaiku bukti yen ana alien yaiku peluncuran uji coba rudal dening militer AS sing dirahasiakake, nanging amarga misil kasebut meh nabrak jet penumpang, sampeyan bakal mikir yen dheweke bakal ngandhani udara. kontrol lalu lintas. Mesthi ana sawetara teknologi siluman sing canggih supaya ora dideteksi. 

Iki minangka kasus penampakan UFO sing nggumunake ing taun 2021. 

7) Pamrentah AS ngonfirmasi UFO ing 2018 kanthi gambar

Pamrentah AS mbatalake UFO 2018
Pamrentah AS ngumumake gambar UFO sing dijupuk ing 2018.

A foto pemerintah bocor dijupuk saka njero jet tempur nuduhake obyek berbentuk kubus perak misterius nglayang ing kadohan. Obyek kasebut diterangake minangka "pegunungan utawa tonjolan liyane ing pinggir lateral, ndawakake menyang pangkalane" lan tetep tetep kanthi sampurna.

Ketoke, gambar kasebut wis disebar sacara ekstensif ing antarane badan intelijen AS, nanging dheweke ora ngerti apa sing bisa dadi lan diidentifikasi minangka UAP. 

Foto kasebut dijupuk dening pilot militer ing ponsel pribadine nalika mabur ing Samudra Atlantik ing taun 2018.

Pikiran wiwitan bisa uga a GPS dropsonde, yaiku sensor sing dipasang ing parasut sing nyedhiyakake informasi cuaca babagan badai. Nanging peneliti atmosfer ngandika yen dropsonde nyata ora katon ing foto, mung obyek parachute-shaped bisa katon.

Wong liya nedahake manawa obyek kasebut ora tetep lan katon ora kena pengaruh arus udara, mula ora mungkin balon cuaca apa wae. 

Dadi, apa ta?

Kayane kabeh wong bingung, kalebu pemerintah. Ora katon kaya pesawat apa wae sing kita kenal lan nganggep minangka stasioner sing menehi diskon jinis parasut utawa balon. 

Kita wiwit weruh manawa akeh penampakan UFO teka langsung saka militer lan pemerintah lan padha bingung kaya kita! 

8) Nasa ngethok siaran langsung nalika UFO muncul, 2016

Ing 2016, nalika NASA ana live streaming saka Stasiun Angkasa Internasional, pamirso weruh obyek aneh sing ngambang ing ndhuwur atmosfer sing katon adoh saka Bumi menyang angkasa. 

Iki shocker:

Sadurunge pamirsa bisa ndeleng kanthi bener, NASA dumadakan ngethok live stream kasebut. Obyek kasebut katon awujud segitiga amarga alon-alon obah ing ndhuwur garis cakrawala.

Nalika katon luwih cepet lan katon luwih jelas kanggo pamirso, layar dadi biru, lan stream kasebut dipotong. 

Apa kemungkinan kesalahan teknis mung ing wektu tartamtu? 

Cukup slim Aku ngomong, considering ing urip stream ana ing 24/7!

Akeh penggemar UFO sing ngawasi aliran kasebut ngaku wis kedadeyan sadurunge, kaya obyek aneh sing katon, NASA ngethok aliran kasebut. Conto liyane sing misuwur Video sinar cahya ISS.  

Apa NASA duwe bukti alien sing nyoba ndhelikake saka publik?

Mbokmenawa ora, considering pamarĂ©ntah AS ngakoni UFOs nanging ngakoni ora ngerti apa iku. 

Mungkin NASA ndeleng obyek kasebut, ora ngerti apa iku nanging mikir sing paling apik kanggo ngethok aliran kasebut supaya masarakat ora panik. 

NASA ujar manawa aliran kasebut ora sengaja dipotong lan stasiun kasebut metu saka jarak karo satelit sing ngirim lan nampa video bali menyang Bumi.

Kebeneran aneh lan video kasebut kudu ditonton (ndeleng ndhuwur)! 

9) Insiden Falcon Lake, 1967

Falcon Lake kedadean
Grid saka Burns bunder ing Stephen Michalak.

Iki adem!

Ing tanggal 20 Mei 1967, wong sing jenengé Stephen Michalak ketemu sing luar biasa ing cedhak Tlaga Falcon alas ing Manitoba, Kanada.

Kedadeyan kasebut nyebabake dheweke lara banget nganti pirang-pirang minggu; nandhang lara sirah, diare, mundhut bobot, mati, lan pola aneh sing diobong ing weteng. 

Kedadeyan kasebut diselidiki banget dening militer Kanada lan pamrentah AS.

Michalak minangka ahli geologi amatir sing nggoleki Area Falcon Lake kanggo kuarsa lan salaka. 

Nalika lagi mriksa urat kwarsa, dumadakan kaget karo geese geese sing njeblug dadi geger klakson. 

Amarga kepingin weruh apa sing nggegirisi angsa kasebut, dheweke ndeleng munggah lan weruh rong obyek sing bentuke cerutu ing langit, sing mencorong abang sing kuat. Salah sawijining obyek kasebut wiwit mudhun lan ndharat ing bagean watu sing rata. Objek liyane tetep nglayang sawetara menit sadurunge mabur. 

Knelling karo pick-hammer ing tanganĂ©, mirsani minangka cemlorot abang wiwit sirna dadi kerajinan metallic mengilap. Dheweke weruh lawang sing mbukak ing salah sawijining sisih kerajinan sing ngetokake lampu sing padhang. Dheweke wiwit nggawe sketsa kerajinan kasebut percaya yen iki minangka eksperimen pemerintah. 

Dheweke nyedhaki…

Dheweke nyathet yen logam kapal kasebut ora katon, bolts, utawa tandha welding - pancen lancar! Dheweke ngintip menyang lawang sing padhang, dheweke weruh sinar lampu warna-warni, malah krungu swara sing ora bisa dideleng, nanging ora ana wong sing ana ing njero. Dheweke ngrasakake hawa panas lan mambu belerang sing kuat. 

Nalika dheweke mandheg, lawange ujug-ujug ditutup, lan kapal kasebut wiwit muter searah jarum jam. Dheweke ngeweruhi panel ing sisih sing ngemot kothak bolongan sing ngetokake jeblugan hawa panas marang dheweke kanthi keras, nganti dheweke mudhun lan ngobong sandhangane. 

Dheweke nyuwek sandhangan sing kobong nalika kapal kasebut munggah lan mabur. 

Michalak kesandung bali menyang motel lan diobati amarga lara weteng ing rumah sakit lokal. Burns iki mengko dadi bunderan munggah ing pola kothak-kaya, kang digambarke. 

Kanggo minggu sawise, kang nandhang saka nemen penyakit, diare, blackouts, lan ilang bobot substansial; kabeh gejala saka penyakit radiasi

Sisih aneh babagan kasus iki yaiku dadi penyelidikan lengkap dening militer lan polisi. Tentara nyisir kabeh wilayah nyoba nemokake lokasi ing ngendi kapal kasebut ndharat. 

Wiwitane, Michalak lara banget kanggo melu nggoleki nanging pungkasane melu sawise sawetara dina. Malah kanthi bantuan dheweke, militer ora bisa nemtokake lokasi ngendi UFO iki mesthine ndharat nganti watara sasi mengko. 

Panelusuran terus kanggo dina karo kepala project UFO kanggo pamaréntah Amerika Serikat lan anggota saka Organisasi Penelitian Fenomena Udara kabeh mimpin investigasi dhewe. Penduduk lokal durung nate weruh sing kaya ngono.

Dheweke ketemu…

Ing tanggal 26 Juni, dheweke pungkasane nemokake situs kasebut lan mbalekake barang-barang pribadi Michalak, sing kalebu sarung tangan sing diobong ing ngendi dheweke ngaku nyentuh kerajinan kasebut. Ing tanggal 28 Juli, dheweke nemokake setengah bunderan ing permukaan watu, kanthi diameter 15 kaki ing ngendi lumut kasebut wis dibusak. 

Ana jejak radiasi sing ditemokake ing conto lemah lan ing salah sawijining kesalahan ing watu sing ana ing papan pendaratan. Bahan radioaktif sing ditemokake ing fault rock yaiku radius-226, asring ditemokake ing limbah reaktor nuklir. 

Masalah kesehatan Michalak terus sing pungkasane nggawa dheweke menyang Klinik Mayo Minnesota kanggo diselidiki luwih lanjut. 

Nalika Michalak bali menyang omah lan para dokter pengin ngetutake Klinik Mayo, klinik kasebut ujar manawa dheweke durung nate mriksa dheweke, sanajan dheweke duwe bukti lan dokumentasi yen dheweke ana ing kana. 

Akeh ahli teori percaya yen iki minangka tutupan saka pamrentah AS. 

Michalak dikirim menyang psikiater kanggo dievaluasi, "sing bali karo laporan yen iki minangka wong sing pragmatis banget, mudhun banget ing bumi - ngapurane - lan ora nggawe crita,". 

Ora ana panjelasan resmi sing diwenehake dening pamrentah Kanada. Michalak tilar donya ing taun 1999, umur 83 taun. 

10) Kisah pribadiku, Malvern, UK, 2006

Penampakan UFO ing Malvern UK
Penampakan UFOku ing Malvern, UK, 2006.

Aku ngrampungake laporan iki kanthi crita pribadi amarga aku wis nemoni UFO dhewe sing nganti saiki aku ora bisa nerangake. 

Iku salah siji saka pengalaman paling paweling gesang kawula. 

Iku 2006 lan aku umur watara 14 taun, supaya diskon yen sampeyan pengin nanging aku ngerti apa aku weruh lan aku duwe bukti.

Wis sore, wong tuwaku lagi metu, lan aku lagi nonton TV dhewekan. Aku manggon ing ndhuwur Malvern Hills ing Inggris, house kita secara harfiah ing ndhuwur gunung lan wis Fantastic views tengen kabeh Malvern lan Worcestershire. 

Ruang tamu katon metu ing Malvern lan nalika aku nonton TV, aku weruh cahya padhang liwat jendhela. Aku ana ing sci-fi ing wektu, supaya alien padha bab pisanan ing atine, lan aku ora njupuk wektu kanggo njupuk kamera lan metu. 

Sayange, iki dudu kamera sing paling apik, nanging aku entuk sawetara foto. Ngelingi peteng, kabeh sing bisa dideleng ing foto yaiku cahya putih sing padhang lan cahya abang cilik ing sisih pinggir. Sayange, foto-foto kasebut ora apik lan ora nuduhake apa-apa kajaba obyek kanthi cahya. 

Aku ngerti apa aku weruh lan krungu sanadyan. Aku weruh obyek gedhe bab mil adoh lan nglayang sethitik luwih dhuwur tinimbang titik paling dhuwur ing Malvern Hills. 

Iku gedhe banget, kanthi cahya putih gedhe sing bentuke kaya mripat. Cahya kasebut nuduhake sinar menyang lemah kaya lampu sorot.

Jarake cukup adoh, nanging keprungu swara gumuruh, banter banget nganti kaya lemah gonjang-ganjing. Mlayu-mlayu, sorot-sorote ngiwa nengen lan bali udakara semenit, banjur ujug-ujug ilang. 

Iku pancen nyata…

Memori kasebut pancen surem kanggo aku, aku duwe foto sing dituduhake menyang kanca lan kulawarga kanggo njaluk pendapat, lan aku nindakake investigasi lengkap (kanggo bocah umur 14 taun). Aku ora bisa nerangake, lan uga wong liya.

Sing paling cedhak sing bisa dakpikirake yaiku helikopter, ngelingi swara banter lan lampu sorot. Nanging saka memori iku adoh banget gedhe lan njupuk mati cara cepet banget, iku ilang ing sawetara detik. 

Kesimpulanku nganti saiki aku ora bisa nerangake, saliyane iku pancen obyek mabur sing ora dingerteni. 

Aku elinga, pikiranku pisanan yaiku "Invasi wis diwiwiti"!

Apa masa depan ...

Muga-muga sampeyan wis seneng maca crita-crita sing nggumunake babagan ketemu UFO iki.

Saiki pamaréntah AS wis ngakoni kanggo nelusuri UFO lan ngakoni ana akeh penampakan unexplained, iku mbukak kesempatan anyar kanggo diskusi.

Yen kita bisa ngilangi stigma nglaporake UFO, kita bisa uga krungu crita sing luwih menarik saka wong ing saindenging jagad. Saiki militer wis ngakoni UFO, bisa uga luwih akeh pilot bakal maju kanthi bukti sing nyenengake. 

Ana bukti sing jelas babagan UFO sing ora bisa diterangake dening apa wae ing Bumi. Siji-sijine panjelasan sing bisa dingerteni yaiku urip extraterrestrial sing ngunjungi planet kita.

Apa pikirane urip extraterrestrial sing ana ing jagad gedhe iki pancen edan? 

planet kita tancep metu kaya jempol perih, ora kanggo sebutno sing kita uga nyiarake eksistensi kita menyang angkasa! 

Napa alien ora mlebu kanggo mriksa kita?

We need YOUR bantuan! We nggawa sampeyan kabar uncensored kanggo FREE, nanging kita mung bisa nindakake iki thanks kanggo dhukungan saka maca setya kaya YOU! Yen sampeyan pracaya ing free wicara lan seneng warta nyata, please nimbang ndhukung misi kita dening dadi patron utawa kanthi nggawe a sumbangan siji-off kene. 20% of ALL dana disumbangake kanggo para veteran!  

Artikel utama iki mung bisa ditindakake amarga sponsor lan patron kita! Klik kene kanggo mriksa metu lan entuk sawetara tawaran eksklusif sange saka sponsor kita!

Bali menyang ndhuwur kaca.

By Richard Ahern - LifeLine Media

Hubungi: [email dilindhungi]

Diterbitake: 08 Agustus 2021

Dianyari pungkasan: 15 Maret 2023

Cathetan Suku

  1. Fenomena udara sing ora dingerteni - https://www.dni.gov/files/ODNI/documents/assessments/Prelimary-Assessment-UAP-20210625.pdf
  2. Negara Paling Maju kanthi Teknologi 2021: https://worldpopulationreview.com/country-rankings/most-technologically-advanced-countries
  3. Penggemar sing ora dikarepake: https://www.theflorentine.net/2010/06/17/unexpected-fans/
  4. Dina UFO mandheg muter: https://www.bbc.co.uk/news/magazine-29342407
  5. Balon (laba-laba): https://en.wikipedia.org/wiki/Ballooning_(spider)
  6. Struktur molekul sutra dragline spider: Lipatan lan orientasi tulang punggung protein: https://www.pnas.org/content/99/16/10266
  7. Apa silikon bisa dadi basis kanggo makhluk asing, kaya karbon ing Bumi? https://www.scientificamerican.com/article/could-silicon-be-the-basi/
  8. Penampakan UFO Alderney 2007: https://en.wikipedia.org/wiki/2007_Alderney_UFO_sighting
  9. Penampakan UFO Alderney 2007: https://www.routeyou.com/en-gb/location/view/50749100/2007-alderney-ufo-sighting
  10. Pentagon ngrilis 3 video UFO sing ditemokake dening pesawat Angkatan Laut: https://www.businessinsider.com/pentagon-declassify-ufo-navy-videos-harry-reid-2020-4?r=US&IR=T
  11. USS Nimitz: https://www.navy.mil/USS-NIMITZ/
  12. O'Hare UFO penampakan ing 2006 salah siji sing paling misuwur kacarita: https://www.chicagotribune.com/redeye/ct-redeye-xpm-2013-03-20-37880251-story.html
  13. UFO Kacarita ing O'Hare; Feds meneng: https://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=6707250&t=1628402220857
  14. FAA Ora Bisa Njlentrehake Penampakan UFO Pilot Akhir Minggu Pungkasan ing New Mexico: https://www.forbes.com/sites/suzannerowankelleher/2021/02/25/faa-cant-explain-pilots-ufo-sighting-last-weekend-over-new-mexico/?sh=69584d5949e1
  15. Foto Pemerintah sing Bocor Nuduhake UFO 'Ora Obah, Bentuk Kubus': https://www.popularmechanics.com/military/research/a34908126/leaked-ufo-photo-motionless-cube-shaped-object/
  16. Apa Dropsonde: https://www.eol.ucar.edu/content/what-dropsonde
  17. Siaran Langsung Stasiun Luar Angkasa Internasional: https://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/iss_ustream.html
  18. Cara Stream TV NASA: https://www.nasa.gov/feature/how-to-stream-nasa-tv/
  19. UFO? Misterius Beam of Light Shoots Past Space Station: https://www.youtube.com/watch?v=w1x3W1rolTQ
  20. Insiden Falcon Lake minangka 'kasus UFO sing paling didokumentasikake ing Kanada,' sanajan 50 taun sabanjure: https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/falcon-lake-incident-book-anniversary-1.4121639
  21. UFO ing LAC: Insiden Falcon Lake - Bagian 1: https://www.bac-lac.gc.ca/eng/news/podcasts/Pages/ufo-falcon-lake-incident.aspx
  22. Penyakit radiasi: https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/radiation-sickness/symptoms-causes/syc-20377058
  23. Organisasi Penelitian Fenomena Udara: https://en.wikipedia.org/wiki/Aerial_Phenomena_Research_Organization
  24. Radium-226: https://www.britannica.com/science/radium-226
  25. Malvern Hills: https://www.tripadvisor.co.uk/Attraction_Review-g186423-d657445-Reviews-Malvern_Hills-Great_Malvern_Malvern_Hills_Worcestershire_England.html
  26. Apa Bumi iku Oddball?: https://exoplanets.nasa.gov/blog/1599/is-earth-an-oddball/
  27. Siaran Pesen: https://www.seti.org/seti-institute/project/details/broadcasting-message

BIO PENGARANG

Author photo Richard Ahern LifeLine Media CEO Richard Ahern
CEO saka LifeLine Media
Richard Ahern minangka CEO, pengusaha, investor, lan komentator politik. Dheweke duwe pengalaman akeh babagan bisnis, wis ngedegake pirang-pirang perusahaan, lan rutin nindakake pakaryan konsultasi kanggo merek global. Dheweke duwe kawruh sing jero babagan ekonomi, wis pirang-pirang taun sinau babagan subjek kasebut lan nandur modal ing pasar donya.
Biasane sampeyan bisa nemokake Richard kanthi sirahe dikubur ing jero buku, maca babagan salah sawijining minate, kalebu politik, psikologi, nulis, meditasi, lan ilmu komputer; ing tembung liyane, iku nerd.

Gabung diskusi!
langganan
Menehi saran saka
tamu
2 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
MaryLuther
MaryLuther
sasi 8 ago

[GABUNG AS]
Wiwit miwiti bisnis online, entuk $90 saben 15 menit. Iku muni ora bisa dipercaya nanging sampeyan ora bakal ngapura dhewe yen sampeyan ora mriksa.
Kanggo rincian liyane, bukak situs iki __________ http://Www.OnlineCash1.com

Mark Andrew Dobuzinsky
Mark Andrew Dobuzinsky
1 taun ago

Sawise kabeh wektu lan kabeh penampakan, kenapa kita ora duwe bukti nyata babagan alien lan kapal UFO

2
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x