Loading . . . DILUNCUR

Warta cepet

Entuk fakta kanthi cepet kanthi ringkes warta!

ISRAELI STRIKE Downs Elite Hezbollah Commander: Prelude Wedi kanggo Perang Timur Tengah Liyane?

Panglima Hizbullah Tiwas nalika Israel Menyerang Militan ing Libanon ...

- Serangan udara Israel nyebabake nyawa komandan Hizbullah elit, Wissam al-Tawil, ing Libanon kidul, Senin. Acara iki nandhani sing paling anyar ing serangkaian serangan tapel wates sing saya tambah, sing nyebabake keprihatinan babagan konflik Timur Tengah sing anyar.

Kematian al-Tawil tegese pukulan paling gedhe kanggo Hizbullah wiwit wiwitan perang sing dipicu dening serangan Hamas menyang Israel kidul ing 7 Oktober. sing ngilangi pimpinan senior Hamas ing Beirut.

Sekretaris Negara AS Antony Blinken sepisan maneh ngunjungi wilayah kasebut minggu iki, katon kanthi tujuan kanggo nyegah eskalasi luwih akeh. Nanging, senadyan pratelan Israel sing biasane wis mbungkus operasi utama ing Gaza sisih lor, gelut terus nalika manungsa waé pindhah menyang wilayah tengah lan Khan Younis.

Panguwasa Israèl prédhiksi perselisihan sing terus-terusan nalika ngupaya kanggo mbongkar Hamas lan mbebasake para sandera sing dicekel nalika serangan 7 Oktober. Serangan kasebut wis nyebabake luwih saka 23,000 wong Palestina tiwas lan pindhah menyang meh 85% populasi Gaza. Uga nyebabake karusakan nyebar ing Jalur Gaza lan ngancam kelaparan kanggo seprapat warga.

Cerita liyane

Politics

Warta paling anyar sing ora disensor lan panemu konservatif ing AS, Inggris, lan politik global.

njaluk paling anyar

Bisnis

Warta bisnis sing nyata lan ora disensor saka sak ndonya.

njaluk paling anyar

Finance

Warta finansial alternatif kanthi fakta sing ora disensor lan pendapat sing ora bias.

njaluk paling anyar

Hukum

Analisis hukum sing jero babagan uji coba lan crita kejahatan paling anyar saka saindenging jagad.

njaluk paling anyar