Loading . . . DILUNCUR
LifeLine loading bar

Pembenci Liberal: 8 Cara NANGGUH kanggo Debat Wong Kiri lan MENANG (Gampang)

Apa sampeyan lara lan kesel disalahake dening liberal?

Liberal sengit carane debat kiwa

Iku wektu kanggo KO sengit liberal Panjenengan!

Iki lembar curang kanggo nyuwek liberal ing debat!

[maca_meter]

JAMINAN FACT-CHECK (Cathetan Suku): [Makalah riset peer-review: 1 sumber] [Jurnal Akademik: 1 sumber] [Situs web pemerintah: 1 sumber] [Statistik resmi: 2 sumber] [Situs web sing nduweni wewenang lan dipercaya: 3 sumber] 

12 Juli 2021 | By Richard Ahern - Ayo langsung mlebu ...

Liberal tambah bodho, nesu, lan kasar saben dina. Iki ndadekake harder saka tau kanggo debat wong-wong mau tanpa ngowahi menyang perang piso (aja padha sumelang padha ora duwe bedhil).

Nanging luwih elek tinimbang:

Iku meh mokal kanggo ngomong karo liberal tanpa wong nggawa munggah "hak istimewa putih", sanajan sampeyan ora putih. Obrolan beradab karo sisih kiwa sedih dadi perkara sing kepungkur. 

Mangga sepi sedhela:

Kita uga kudu elinga yen ana wong metu ana sing kudu tanggal liberal, iki kahanan banget sedih, lan kita kudu ngelingi pahlawan iki sing kurban piyambak saben dina.  

Kaya sing sampeyan bayangakeā€¦

Minangka situs web warta konservatif lan perusahaan media, kita entuk akeh pembenci liberal sing ninggalake penyalahgunaan ing media sosial lan YouTube. 

Iki nggawe kita mikir ...

Mesthi ana jiwa-jiwa miskin liyane ing kana sing entuk rasa sengit kiwa, mula artikel iki kanggo dheweke. 

Mangkene carane menang bantahan karo liberal lan nyuwek ideologi politik sing edan dadi rusak. 

Tips iki kanggo debat sisih kiwa bakal migunani apa sampeyan lagi ing debat formal beradab, pertandhingan bengok-bengok karo mahasiswa sing rambute jambon, utawa bantahan karo pelangi padha troll ing Twitter. 

Pasang sabuk pengaman amarga iki bakal ngganti urip sampeyan lan bisa uga hubungan sampeyan (Nyuwun pangapunten) ing salawas-lawase!  

Daftar isi (langsung menyang):

  1. Sejarah ora ana ing sisihe
  2. Biden wis ngrampungake perkara kasebut
  3. Aja wedi dadi pribadi
  4. Yen padha nggawa munggah etika, sampeyan nggawa munggah aborsi
  5. Ilmu uga dudu kancane
  6. Ayo padha ndhudhuk dhewe menyang bolongan
  7. Hak istimewa Liberal, dudu hak istimewa putih
  8. Yen padha ngancam sampeyan, mung elinga sing duwe bedhil

Kesimpulan - Ing ngisor baris

Sosialisme lan komunisme tansah gagal

1) Sejarah ora ana ing sisihe

Salah sawijining tips pisanan kanggo ngalahake liberal ing argumentasi yaiku ngarahake sejarah. Kandhanana maca buku sejarah amarga masyarakat sayap kiwa (sosialisme lan komunisme) mesthi gagal. 

Sing kiwa seneng njerit "NAZI!" ing konservatif, nanging sing bener yaiku rezim Nazi Jerman minangka wujud sosialisme, sing dikenal minangka sosialisme nasional. Demokrat kayata Bernie Sanders, sing bangga nyebut awake sosialis isih durung ngerti babagan iki. 

Isih ora yakin?

Uni Soviet, sing dikuwasani dƩning Joseph Stalin sing kondhang, minangka conto saka rezim komunis paling kiwa sing setya. Marxisme-Leninisme sing maneh sengsara gagal. Sampeyan uga penting kanggo nuduhake yen ing Stalin, para sejarawan ngira yen rezim kasebut mateni luwih saka 6 yuta wong, bisa uga luwih akeh.

Iki kicker:

Rezim komunis sisih kiwa wis gagal banget nganti Wikipedia ngaturake kaca gedhe kanggo "Pembunuhan massal ing rezim komunis", kang padha apik disebut "democide".

Sabanjure sampeyan ana ing argumentasi karo demokrat kiwa, takon apa istilah "democide" ana lan digunakake sacara luas dening ilmuwan politik, nanging ora ana sing diarani "conservcide" utawa "republicicide"?

Smack! Sing bakal nutup wong-wong mau!

Masyarakat kiwa/sosialis/komunis tansah gagal lan masyarakat konservatif/kapitalis tansah ngrembaka. 

Sejarah akeh ngomong babagan apa sing bisa lan ora, ngerti sejarah sosialisme lan komunisme sampeyan, lan kaya ngono kanggo debat wong kiwa lan nyirnakake.

Nang Stalins kamp kerja paksa gulag
Ing jero kamp kerja paksa Stalin, dikelola dening Gulag.

2) Biden wis ngrampungake perkara kasebut

Bocah-bocah cilik dibuwang ing tembok tapel wates, wedi inflasi, skyrocketing rega bensin, lan mesin gaffe. 

Tip liyane kanggo debat liberal yaiku mung nuduhake kepiye Biden ngrusak negara kasebut kurang saka nem wulan. Sanajan dheweke bakal nyoba ngandhani manawa ana perkara sing apik ing Biden, sampeyan duwe statistik ing sisih sampeyan. 

Iku prasajaā€¦

Tampilake rega gas lan mbandhingake nalika Trump ana ing kantor. Tampilake wong-wong mau prakiraan tingkat inflasi lan kekuatan dolar AS, lan mbandhingake nalika Trump ana ing kantor. Tampilake video iki loro bocah-bocah wadon cilik sing dibuwang liwat tapel wates dening smugglers lan njaluk wong-wong mau kanggo nggoleki soko padha kedaden ing Trump (padha ora bakal nemokake apa-apa!). Sampeyan bisa malah nuduhake perpustakaan kita Biden gaffes, saben wicara Biden nggawe kekacoan lengkap! 

Buktine ana ing endi wae yen Biden gagal lan kahanan luwih apik ing Trump. Tampilake bukti kasebut lan kepiye carane menang bantahan karo liberal!

Rega bensin liwat taun kepungkur
Rega bensin sajrone taun kepungkur. Masa jabatan Biden diwiwiti tanggal 20 Januari 2021.

Apa wong liberal dadi sengit?

3) Aja wedi kanggo njaluk pribadi

Apa wong liberal dadi sengit?

Aku ora ngerti, nanging sing aku ngerti yaiku liberal cepet dadi pribadi nalika debat lan sampeyan kudu siyap kanggo mbaleni, kanthi angel. 

Mangkene sing paling apik:

Liberal minangka salju salju, ora kaya sampeyan, konservatif sing angel, liberal cepet nangis lan mlayu menyang ibune. Iki menehi kauntungan nemtokake nalika nerangake moyoki. 

Elinga supaya wong-wong mau dadi pribadhi dhisik, yen dheweke tetep beradab, mula sampeyan uga kudu. 

Nanging, yen dheweke oraā€¦

Banjur supaya nyuwek. Cukup elinga yen liberal utamanĆ© sensitif babagan penampilane (biasane ditantang rai), dheweke kerep ngrasakake awake dhewe lan dheweke tansah prawan karo masalah ibu. Yen padha putih, sampeyan bisa nelpon wong putih, iku bakal numpes wong. 

Targetake fitur kasebut lan yen debat dadi pribadi, sampeyan bakal ditangani. 

Awas! Senjata pungkasan ...

Tembung peringatan ing kene amarga aku ora yakin manawa bakal kalebu iki amarga bisa nyebabake karusakan psikologis sing ora bisa dibatalake utawa nyebabake dheweke cilaka. 

Nanging, yen liberal dadi nemen banget, sampeyan bisa uga sengaja salah. Iki minangka gaman sing kuat yen digunakake kanthi wicaksana, priksa manawa sampeyan mriksa bio Twitter kanggo ndeleng apa tembung ganti jender sing disenengi lan banjur diarani sebaliknya. 

Yen kahanan dadi ora becik, mula debat demokrat.

4) Yen padha nggawa munggah etika, sampeyan nggawa munggah aborsi

Nalika debat liberal lan padha nelpon sampeyan "ora duwe ati", mung ngelingake wong-wong mau sing partai meksa nindakake perkara kanggo aborsi pungkasan kanggo legalized. Ing kedok hak-hak wanita, sisih kiwa kepengin ningkatake bayi sing nyuwek-nyuwek metu saka tempek. 

Iku bener:

Wong kiwa ora pengin undang-undang aborsi lan pancen ala. Marang wong-wong mau kanggo riset tata cara aborsi bedhah, nuduhake artikel iki kita apa ing aborsi pungkasan, utawa tuduhake salah sawijining video ing internet ing ngendi Dokter nerangake prosedur kasebut

Tampilake kasus aborsi Kermit Gosnell, sing mateni bayi-bayi sing slamet saka aborsi kanthi ngethok duri nganggo gunting. Nuduhake kasus saka Gianna Jessen, salah siji saka akeh slamet aborsi. 

Nalika liberal ngomong konservatif ora heartless dening push paukuman pati, mung elinga mung kriminal sing njaluk paukuman pati sing gedhe-gedhe paling awon Absolute. Kita ngomong babagan pembunuhan massal, perogol, lan pedofil ing kene - iki ora mbandhingake karo urip sing durung lair sing ora nindakake salah. 

Iki minangka prosedur sing lara, lan mayoritas wong ora bisa nonton. Anggere liberal ora keterbelakangan moral (akeh wong-wong mau) banjur bakal angel mbantah sampeyan. 

Yen bab dadi etis, iku cara kanggo menehi hasil karo kiwa.

VIDEO: Cara Debat Wong Kiri lan MENANG (Gampang)

Kok wong liberal kuwi bodho?

5) Ilmu uga dudu kancane

Kok wong liberal kuwi bodho?

Amarga padha ora ngerti ilmu! 

Konservatif lan Republik minangka partai ilmiah sing nyata. Kanggo wiwitan, elinga yen vaksin dikembangake ing Presiden Trump, Biden ora nindakake apa-apa! 

Kadhangkala, cara paling apik kanggo menang argumentasi yaiku kanthi fakta, statistik, lan ilmu pengetahuan. 

Ayo njupuk topik gender minangka conto ...

Ilmu kanthi tegas mbuktekake manawa mung ana rong jinis, sanajan kita ora nggatekake penampilan fisik, jender sampeyan ditulis ing DNA sampeyan. 

Njupuk sel apa wae saka awak lan kirim menyang laboratorium kanggo tes genetik - kabeh sel sampeyan bakal duwe 46 kromosom sing padha. Loro kromosom kasebut yaiku 'kromosom seks'; padha nemtokake apa jenis kelamin sampeyan. Yen sampeyan duwe loro kromosom X (XX), sampeyan wadon, lan yen sampeyan duwe siji kromosom X lan siji kromosom Y (XY), sampeyan lanang. 

Kajaba yen sampeyan ngomong babagan (sing kiwa ora) persentase cilik banget saka wong sing lair kanthi kelainan genetis, mula gampang banget. 

Ilmu ngandika: 2 genders! 

Ana uga ton data saka ahli biologi lan psikolog sing nyathet bedane antarane lanang lan wadon. Ora mung jender sing beda sacara biologis, nanging ana bedane pribadine sing wis dibuktekake! 

Beda pribadine iki uga minangka bagean saka kesenjangan upah jender sing disenengi wong kiwa. Pranyata wong wadon njaluk bayaran kurang amarga padha kurang sarujuk (rata-rata) tinimbang wong lanang, ora amarga sing diarani 'patriarki'. Mesthine, luwih rumit tinimbang iku lan aku ngajak sampeyan maca artikel lengkap babagan ngilangi kesenjangan upah. 

Aja nganti liberal ngandhani yen jender minangka konstruksi sosial, dudu! 

Pracayaa, ilmu ana ing sisih sampeyan minangka konservatif, lan ana akeh statistik sing kuat kanggo ndhukung kapercayan sampeyan. Mangkono carane debat liberal lan numpes wong-wong mau.

Kromosom jinis
Kromosom jinis nemtokake jinis.

Debat karo liberal kaya nyoba nyabotase Biden ...

6) Ayo padha ndhudhuk dhewe menyang bolongan

Kadang nalika debat kiwa, kurang luwih. Sampeyan ora perlu nanggapi saben tweet utawa komentar. Ayo wong-wong mau terus ngomong lan ndhudhuk bolongan sing ora bisa metu. 

Bantahan karo liberal kaya nyoba nyabotase presiden Biden: sampeyan ora perlu nindakake apa-apa, dheweke bakal nindakake kabeh dhewe!

Apa kabeh iki dadi:

Nalika dheweke terus bengok-bengok lan nyuwil-nyuwil pendapat sing ora logis ing tenggorokan, luwih sampeyan tetep tenang lan ngumpul, sing bakal nesu lan ora logis. Bisa uga tekan titik sing padha wis liwati bab sing padha supaya kakehan sing padha pungkasanipun miwiti kanggo ndeleng sing padha salah kabeh bebarengan. 

Kerjane tenanā€¦

Liberal percaya apa sing dicritakake, bisa uga dening profesor universitas liberal utawa Hilary Clinton ing Twitter. Dheweke banjur nggabungake ide kasebut lan dadi bagean saka dheweke. 

Sayange, liberal ora tau mikir liwat gagasan sadurunge padha assimilate iku.

Mula, nalika padha padu karo wong lan terus mbaleni logika ing mburi kapercayan kasebut, dumadakan ana ing pikirane yen ora ana pangerten lan dheweke dadi moron. 

Sing carane debat liberal! Dipercaya kula, iku bisa! 

7) Hak istimewa liberal, dudu hak istimewa putih

Delengen wong-wong sing paling nyurung politik liberal ...

Elingi apa-apa sing padha? 

Paling kamungkinan, kabeh aktor Hollywood, mogul media, lan bintang pop. Kabeh padha sugih lan misuwur lan ora ngerti carane donya nyata bisa. 

Padha manggon ing gelembung. 

Pancen, jajak pendapat nuduhake yen Amerika dirasakake Hollywood minangka arang banget liberal lan pedhot saka masyarakat umum. Liberalisme misuwur amarga mayoritas populasi minangka wedhus lan percaya apa wae sing diarani bintang film utawa penyanyi favorit. 

Tp pikiren waeā€¦

Apa sing padha ngerti babagan politik, ekonomi, utawa ilmu pengetahuan? 

ora ana apa-apa! Iki mahasiswa liberal metu minangka transeksual amarga Demi Lovato iya, lan amarga penyanyi pop dhuwur ing ganja ngandika ana mayuta-yuta genders kanggo milih saka, ana kudu! 

Ngelingake kanca kiwa yen mayoritas wong sing nyurung ideologi sayap kiwa yaiku wong sing ora ngerti apa-apa babagan politik utawa ekonomi, ora ana apa-apa babagan cara urip kelas pekerja, lan awake dhewe, kanthi hak istimewa. 

Tampilake sapa sejatine wong sing duwe hak istimewa, mula debat wong kiwa!

Keledai macet ing bolongan
Ayo padha ndhudhuk dhewe menyang bolongan!

Politik liberal ngomong bedhil iku ala

Liberal wis metu gunned
Wong liberal wis metu-gunned!

8) Yen padha ngancam sampeyan, mung elinga sing duwe bedhil

Wong kiwa kok ganas banget?

Maneh, aku ora ngerti, nanging sing aku ngerti yaiku dheweke bisa nyoba nyerang sampeyan kanthi fisik utawa ngancam sampeyan. Yen kahanan dadi wulu, iki carane menang perang karo liberal.

Nalika liberal kalah bantahan, dheweke nindakake salah siji saka telung perkara: 

1) Nangis.

2) Bengok 'rasis' lan ngelingake sampeyan 'hak istimewa putih' (sanajan sampeyan ireng).

3) Coba lan mateni sampeyan. 

Yen nomer telu katon kamungkinan, kanggo nyegah isin priksa manawa sampeyan nuduhake menyang liberal sing Republik lan konservatif sing duwe bedhil. 

Iki kudu langsung mateni ancaman kasebut, nanging yen dheweke narik bedhil sampeyan, mula sampeyan kudu takon dhewe ...

Sapa sing liberal ing kene? 

Punika garis ngisor

Ing kana, muga-muga sampeyan seneng karo pandhuan iki babagan carane menangake argumentasi politik karo wong kiwa lan sampeyan nemokake tips lan trik debat migunani. 

Tips iki kanggo menang bantahan karo wong kiwa kudu ngidini sampeyan ngleyang liwat serangan saka 'pelangi' ing Twitter kanthi gampang lan tip pungkasan wis nuduhake sampeyan carane ngalahake libs yen dheweke dadi kasar. 

Yen sampeyan nyoba kanggo mangerteni carane menang debat politik karo liberal, mung elinga iku ora tansah gampang amarga wong kiwa cenderung nggabungake kapercayan liberal karo kabeh makhluk, sing ndadekake dheweke ora bisa ngerti. Iku cukup angel nyoba kanggo mangerteni carane ngomong karo liberal ing saben dinten gesang, apa maneh nyoba kanggo njaluk wong ngganti views.  

Dadi, aja ngalahake awak dhewe yen ora ngrungokake (utawa nyoba lan mateni sampeyan), sawetara wong ora pantes disimpen, lan luwih becik ditinggalake nglipur gambar Hunter Biden ing kathok putih. 

Nanging, iku cara kanggo menehi hasil karo liberal. 

We need YOUR bantuan! We nggawa sampeyan kabar uncensored kanggo FREE, nanging kita mung bisa nindakake iki thanks kanggo dhukungan saka maca setya kaya YOU! Yen sampeyan pracaya ing free wicara lan seneng warta nyata, please nimbang ndhukung misi kita dening dadi patron utawa kanthi nggawe a sumbangan siji-off kene. 20% of ALL dana disumbangake kanggo para veteran!  

Artikel utama iki mung bisa ditindakake amarga sponsor lan patron kita! Klik kene kanggo mriksa metu lan entuk sawetara tawaran eksklusif sange saka sponsor kita!

Pengarang Bio

Foto pangarang Richard Ahern LifeLine Media CEO

Richard Ahern
CEO saka LifeLine Media
Richard Ahern minangka CEO, pengusaha, investor, lan komentator politik. Dheweke duwe pengalaman akeh babagan bisnis, wis ngedegake pirang-pirang perusahaan, lan rutin nindakake pakaryan konsultasi kanggo merek global. Dheweke duwe kawruh sing jero babagan ekonomi, wis pirang-pirang taun sinau babagan subjek kasebut lan nandur modal ing pasar donya.
Biasane sampeyan bisa nemokake Richard kanthi sirahe dikubur ing jero buku, maca babagan salah sawijining minate, kalebu politik, psikologi, nulis, meditasi, lan ilmu komputer; ing tembung liyane, iku nerd.
email: [email dilindhungi] Instagram: @Richard.Ahern Twitter: @RichardJAhern

Bali menyang ndhuwur kaca.

By Richard Ahern - LifeLine Media

Hubungi: [email dilindhungi]

Diterbitake: 12 Juli 2021 

Dianyari pungkasan: 04 Desember 2021

Cathetan Suku (Jaminan priksa fakta):

  1. Marxisme-Leninisme: https://en.wikipedia.org/wiki/Marxism%E2%80%93Leninism [Wewenang dhuwur lan situs web sing dipercaya]
  2. Pembunuhan massal ing rezim komunis: https://en.wikipedia.org/wiki/Mass_killings_under_communist_regimes [Wewenang dhuwur lan situs web sing dipercaya]
  3. Rega bensin: https://tradingeconomics.com/commodity/gasoline10 Taun [Statistik resmi]
  4. Tingkat Inflasi Impas 10 Taun: https://fred.stlouisfed.org/series/T10YIE [Situs web pemerintah]
  5. Napa Uji Coba Dr. Kermit Gosnell Kudu Dadi Crita Kaca Ngarep: https://www.theatlantic.com/national/archive/2013/04/why-dr-kermit-gosnells-trial-should-be-a-front-page-story/274944/ [Artikel warta]
  6. Gianna Jessen: https://en.wikipedia.org/wiki/Gianna_Jessen [Wewenang dhuwur lan situs web sing dipercaya]
  7. Penentuan Jinis Kromosom ing Mamalia: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK9967/ [Makalah riset peer-reviewed]
  8. Ringkesan Kesepakatan: https://www.sciencedirect.com/topics/psychology/agreeableness [Jurnal Akademik]
  9. Nggawe Nomer ing Liberalisme Hollywood sing Dirasakake: https://morningconsult.com/2018/03/01/putting-number-hollywoods-perceived-liberalism/ [Statistik resmi]

Politics

Warta paling anyar sing ora disensor lan panemu konservatif ing AS, Inggris, lan politik global.

njaluk paling anyar

Bisnis

Warta bisnis sing nyata lan ora disensor saka sak ndonya.

njaluk paling anyar

Finance

Warta finansial alternatif kanthi fakta sing ora disensor lan pendapat sing ora bias.

njaluk paling anyar

Hukum

Analisis hukum sing jero babagan uji coba lan crita kejahatan paling anyar saka saindenging jagad.

njaluk paling anyar
Gabung diskusi!
langganan
Menehi saran saka
tamu
1 komentar
Gambar
Selanjute Paling Pinilih
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
MaryLuther
MaryLuther
sasi 8 ago

[GABUNG AS]
Wiwit miwiti bisnis online, entuk $90 saben 15 menit. Iku muni ora bisa dipercaya nanging sampeyan ora bakal ngapura dhewe yen sampeyan ora mriksa.
Kanggo rincian liyane, bukak situs iki __________ http://Www.OnlineCash1.com

1
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x